2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Mindkét hadsereg egyre súlyosabb ellátási gondokkal küzd

Élőben elemeztük a legfrissebb ukrajnai háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában - Mindkét hadsereg egyre súlyosabb ellátási gondokkal küzd

Továbbra sem tudják elfoglalni Bahmutot az oroszok, a hírek szerint ugyanakkor az ukránok megkezdték csapataik kivonását. Eközben mindkét hadsereg egyre súlyosabb ellátási gondokkal küzd, a harc azonban folytatódik.

Az elhibázott szankciók miatt szegényedik el a kontinens

A világ többsége elítéli Oroszországot, és kiáll Ukrajna mellett, de arról nem beszél a nyugati sajtó, hogy mekkora szerepe volt Kijevnek és Washingtonnak a háború kirobbantásában - mondta Nógrádi György a Háború Ukrajna című műsorunkban. A biztonságpolitikai szakértő azt is megjegyezte, hogy az Egyesült Államok és a Brüsszel által erőltetett Moszkva-ellenes szankciók elsősorban Európát teszik tönkre.

Brüsszel olyan kérdésekben is dönt, amelyekben nem lenne szabad határozatot hoznia

Lomnici Zoltán szerint teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy az Európai Unió rendszeresen túllépi hatáskörét. A Századvég jogi szakértője kifejtette, a Közösség intézményei olyan kérdésekben foglalnak állást, és olyan döntéseket hoznak az orosz- ukrán háborút illetően, amelyekhez gyakorlatilag nincs is felhatalmazásuk.

Felszámolták az ellenzéket és cenzúrázták a sajtót

Betiltották az ellenzéki pártokat, nincs sajtószabadság, korlátozzák a médiatartalmakat és büntetéseket szabnak ki Ukrajnában - mondta a Hír Televízió kárpátaljai tudósítója. Dunda György szerint Volodmiri Zelenszkij és köre egyoldalú kommunikációt folytat, illetve fellép mindenkivel szemben, aki szembemegy a rendszerrel.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!