2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Globál

Globál: Svédországban azt gondolták, gyors lesz a NATO-csatlakozási folyamat

Magyar delegáció utazott Finnországba és Svédországba, hogy a két ország NATO-csatlakozásáról tárgyaljon. Ez a delegáció arra volt hivatott, hogy elsimítsa a nézeteltéréseket a két csatlakozni vágyó ország és hazánk között.

  • Globál: Svédországban azt gondolták, gyors lesz a NATO-csatlakozási folyamat
  • Adásunkban több háborús nyerészkedésre épülő iparágat is számba vettünk, vendégünk volt Szajlai Csaba a Figyelő főszerkesztő-helyettese, gazdasági szakember.
  • Előtte azonban szembesítés: hazánkkal szemben korrekt eljárást és a rágalmazások beszüntetését kérte a Stockholmba és Helsinkibe látogató magyar parlamenti delegáció a NATO-csatlakozás ratifikálása előtt. Svédországi tudósítónkat, Bugnyár Zoltánt kérdeztük.
  • Adásunk második felében a lázadás határán álló Franciaországról volt szó. A lakosság a nyugdíjkorhatár megemelése ellen tüntet, Macronnak viszont cselekednie kell, mert a francia jóléti modell fenntarthatatlanná vált. Almássy Ferenc francia-magyar újságírót kérdeztük.
  • Végül előkerül a kettős mérce is: nehezen ütik meg a brüsszeli ingerküszöböt a spanyol szocialista kormány viselt dolgai. Sem a rendszerszinttű korrupció, sem az igazságszolgás elleni lépések nem keltenek nagy visszhangot. Spanyolországból Tóth Brigitta tudósított. 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Globál: letarolják-e Európát a globalisták? + videó

Globál: letarolják-e Európát a globalisták? + videó

Rohadt kukorica, DDT-s termékek, hamis méz és a többiek, ezek sokkolnak bennünket a napokban Magyarországon. Lassan ráébredünk, honnan és milyen tervek mentén önt el bennünket az Ukrajnából érkező mezőgazdasági termékek hada. De mi az, amit ez ellen tehetünk?
Globál: A pénzvilág központja – a Bank of England + videó

Globál: A pénzvilág központja – a Bank of England + videó

Amerika társadalma romokban, gazdasága a padlón, a morál megmentőért kiált. Mindez pedig annak köszönhető, hogy az ott székelő pénzügyi háttérhatalom ismét teljesen leszívta az ország és lakosai javait, miközben saját vagyonát növelte. A válság súlyos és ezt már néhány politikus is felismerte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!