2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Globál

Globál: Milyen hatása lehet a Wagner felkelésének az orosz politikai életre?

A Wagner–csoport lázadását elemezzük Demkó Attilával, az MCC Geopolitikai Műhelyének vezetőjével, íróval, biztonságpolitikai szakértővel.

  • Globál: Milyen hatása lehet a Wagner felkelésének az orosz politikai életre?

Nemzetközi jogrendváltásban reménykedik Oroszország és Kína, igaz, eltérő álláspontot képviselve. Akit kérdeztünk, Akihiro Iwashita, a Hokkaido egyetem professzora.
 
Változóban a német politikai tér? Tíz éves története során először nyert területi választást az AFD, amely már a második legerősebb politikai erő az országban.

Szingapúrból a világ és Magyarország – különleges interjú az ország korábbi külügyminiszterével, Geroge Yeoval.

Nagy a füstje, de nagy a lángja is – egész júniusban lángoltak az erdők Kanadában, a füstje pedig egészen Európáig elért. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!