2022. 12. 02. Péntek Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Globál

Globál: Megakasztotta a német gáztározók feltöltését az orosz karbantartás

Verseny az energiahordozókért Európában - a kontinens országai keresik az olaj, az áram és a gázforrásokat - körbejártuk a nyugati államok lehetőségeit a Globálban.

  • Globál: Megakasztotta a német gáztározók feltöltését az orosz karbantartás

A Globál témái: 

  • A héten szembesült a német politika azzal, hogy akár gáz nélkül is maradhatnak a télen. Képesek-e felülemelkedni a zöldítési vitákon Európában, esetleg az infláció és az energiahiány közepette az előremenekülés lehet a jó megoldás? Litkei Máté klímapolitikai szakemberrel beszélgettünk.
  • Ukrán ellentámadás - Kijevben bejelentették, sikeresnek ítélték. Moszkvában megerősítették és a sikertelenségéről adtak ki hivatalos jelentést. Mivel indítanak támadást az ukrán erők és mennyire lehet gyors és hatásos? Resperger István ezredest kérdeztük a részletekről.
  • Texas állam vezetése illegális migránsokat szállíttat New Yorkba és Washingtonba, hogy az északkeleti államokban is érezzék a bőrükön az emberek mekkora a baj. Migráció, gazdaság és médiakampány az amerikai félidős választáshoz közeledve.

HírTV

További epizódok

Globál: Több mint hárommilliárd forintnyi amerikai támogatást kapott a magyar baloldal Amerikából

Globál: Több mint hárommilliárd forintnyi amerikai támogatást kapott a magyar baloldal Amerikából

Az összeg az Action for Democracy nevű NGO-n keresztül érkezett, annak eredete azonban az amerikai kormányzathoz vezethet. Vajon érintett lehet az amerikai külügy, esetleg a CIA? 2022. november 26.
Globál: Moldovában a téli túlélés a tét

Globál: Moldovában a téli túlélés a tét

Humanitárius válság felé sodródik Európa legszegényebb országa? Gantner Barnabás műsorvezető Pataky Barnabással, a Magyar Nemzet marosvásárhelyi tudósítójával beszélgetett. 2022. november 19.
Globál: A Donald Trump által ígért mindent elsöprő vörös hullám elmaradt

Globál: A Donald Trump által ígért mindent elsöprő vörös hullám elmaradt

Adásunkban az amerikai választással foglalkoztunk, többek között megvizsgáltuk a választás rendjét és a benne rejlő kockázatokat. 2022. november 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Globál: Rishi Sunak brit kormányfő, az elit politikusa

Globál: Rishi Sunak brit kormányfő, az elit politikusa

III. Károly király kedden bízta meg Rishi Sunakot kormányalakítással, aki ezzel vált kormányfővé. A 42 esztendős politikus több mint 2 évszázada a legfiatalabb miniszterelnöke hazájának. Személye azonban nemcsak ezért különleges. Sunak lett Anglia első ázsiai származású miniszterelnöke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!