2022. 08. 19. Péntek Huba napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Globál

Globál: Magyarország és a Türk Tanács

A Globál stábja a Türk Tanács isztambuli médiakonferenciáján forgatott.

  • Globál: Magyarország és a Türk Tanács

ÉRIC ZEMMOUR ÉS MARINE LE PEN

Rövid időn belül két francia jobboldali elnökjelölt is megfordult a Karmelita kolostorban. Éric Zemmour után ezúttal Marine Le Pennel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök. Vajon európai politikai tényezővé lépett elő a magyar miniszterelnök? Soós Eszter Petronella és Almássy Ferenc Franciaország-szakértőket kérdeztük a témáról.

ELBUKOTT AZ OLASZ LMBTQ-TÖRVÉNYTERVEZET

A római szenátusban nem szavazták meg az LMBTQ-törvényt. A baloldal homofóbiát kiált, a jobboldali pártok szerint azonban már most is LMBTQ agymosás folyik az iskolákban. Római tudósítónkat, Jánosi Dalmát kapcsoltuk.

MAGYARORSZÁG ÉS A TÜRK TANÁCS

Otthonunk Európa, annak is a közepe, és Magyarország az Európai Unió tagja. Egy dologban azonban gazdagabbak vagyunk az összes többi európai népnél és országnál: Isztambultól kezdve egészen az ázsiai kontinens túlsó pereméig él vagy egy tucatnyi nép, amelyik rokonának tartja a magyarokat. Ezt érdemes fejben tartani akkor, amikor a keleti nyitás gazdasági hozadékát értékeljük, esetleg számba vesszük a Türk Tanács féle együttműködést, amelynek munkájában 2018 óta megfigyelőként vesz részt Magyarország. A Globál stábja a Türk Tanács isztambuli médiakonferenciáján forgatott.

HírTV

További epizódok

Globál: CPAC konferencia Dallasban - összefoglaló

Globál: CPAC konferencia Dallasban - összefoglaló

Augusztus 4 -e és 7-e között zajlott a CPAC ( Conservative Political Action Conference) az Egyesült Államokban, Texas államban. Tóth Gábor, a HírTV külpolitikai újságírója, részt vett a konzervatívok legrangosabb konferenciáján. 2022. augusztus 13.
Globál: CPAC – Konzervatív gondolatok a világról

Globál: CPAC – Konzervatív gondolatok a világról

Mindössze három és fél hónap és az Egyesült Államokban újraosztják a politikai lapokat. A tengerentúlon hamarosan minden a figyelem a november 8-i félidős választásokra terelődik. A Republikánus Párt a jövő héten Dallasban, a CPAC-konferencián fújja meg a csatakürtöt. A nyitóbeszédet Orbán Viktor miniszterelnök tartja. Adásunkban felidézzük a májusi budapesti CPAC-találkozó legérdekesebb beszédjeit és interjúit. 2022. július 30.
Globál: Minden másképp lesz

Globál: Minden másképp lesz

Élelmiszer- és energiaárrobbanás sokkolja a világot, de még a megsokszorozódó árakon sem biztos az ellátás. A megpróbáltatások még az olyan jómódú régiókban is a feje tetejére állítja az életet, mint Nyugat-Európa. Ilyen helyzetben kell helytállnia Magyarországnak. 2022. július 16.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!