2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Globál

Globál: Magyarország és a Türk Tanács

A Globál stábja a Türk Tanács isztambuli médiakonferenciáján forgatott.

  • Globál: Magyarország és a Türk Tanács

ÉRIC ZEMMOUR ÉS MARINE LE PEN

Rövid időn belül két francia jobboldali elnökjelölt is megfordult a Karmelita kolostorban. Éric Zemmour után ezúttal Marine Le Pennel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök. Vajon európai politikai tényezővé lépett elő a magyar miniszterelnök? Soós Eszter Petronella és Almássy Ferenc Franciaország-szakértőket kérdeztük a témáról.

ELBUKOTT AZ OLASZ LMBTQ-TÖRVÉNYTERVEZET

A római szenátusban nem szavazták meg az LMBTQ-törvényt. A baloldal homofóbiát kiált, a jobboldali pártok szerint azonban már most is LMBTQ agymosás folyik az iskolákban. Római tudósítónkat, Jánosi Dalmát kapcsoltuk.

MAGYARORSZÁG ÉS A TÜRK TANÁCS

Otthonunk Európa, annak is a közepe, és Magyarország az Európai Unió tagja. Egy dologban azonban gazdagabbak vagyunk az összes többi európai népnél és országnál: Isztambultól kezdve egészen az ázsiai kontinens túlsó pereméig él vagy egy tucatnyi nép, amelyik rokonának tartja a magyarokat. Ezt érdemes fejben tartani akkor, amikor a keleti nyitás gazdasági hozadékát értékeljük, esetleg számba vesszük a Türk Tanács féle együttműködést, amelynek munkájában 2018 óta megfigyelőként vesz részt Magyarország. A Globál stábja a Türk Tanács isztambuli médiakonferenciáján forgatott.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ulf Kristersson: Történelmi nap a mai

Ulf Kristersson: Történelmi nap a mai

Történelmi napnak nevezte a mai napot Ulf Kristersson svéd miniszterelnök, miután az Országgyűlés hétfőn ratifikálta országa NATO-csatlakozását.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 
Globál: letarolják-e Európát a globalisták? + videó

Globál: letarolják-e Európát a globalisták? + videó

Rohadt kukorica, DDT-s termékek, hamis méz és a többiek, ezek sokkolnak bennünket a napokban Magyarországon. Lassan ráébredünk, honnan és milyen tervek mentén önt el bennünket az Ukrajnából érkező mezőgazdasági termékek hada. De mi az, amit ez ellen tehetünk?
Globál: A pénzvilág központja – a Bank of England + videó

Globál: A pénzvilág központja – a Bank of England + videó

Amerika társadalma romokban, gazdasága a padlón, a morál megmentőért kiált. Mindez pedig annak köszönhető, hogy az ott székelő pénzügyi háttérhatalom ismét teljesen leszívta az ország és lakosai javait, miközben saját vagyonát növelte. A válság súlyos és ezt már néhány politikus is felismerte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!