2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Globál

Globál: Kaotikus a helyzet az európai idegenforgalomban

Utazni már lehet, igaz, napról napra változnak a feltételei annak, hogy hol, milyen feltételekkel és milyen dokumentumok birtokában indulhatnak külföldi nyaralásra a magyar állampolgárok.

  • Globál: Kaotikus a helyzet az európai idegenforgalomban

Tombol a nyár, mégsem adhatjuk át magukat önfeledten a nyaralás örömeinek. Ahány ország annyi járványügyi korlátozás. Az állandóan változó és áttekinthetetlen szabályozásban pedig a közös európai oltási igazolás sem vágott rendet. A Globálban Kiss Róbert Richárd idegenforgalmi újságírót, bloggert, kérdezte Dér Stefi műsorvezető a legfrissebb utazási lehetőségekről.

Mai adásunkban arra is kerestük a választ, hogy vajon a magyar turisztikai vállalkozók és a vendéglátásban dolgozók mikor lélegezhetnek fel végre, vagyis mikor térhet vissza az élet a normális kerékvágásba idegenforgalmi értelemben. És mikor lesz fővárosunk ismét idegen szótól hangos, vagyis mikor térnek vissza a külföldi látogatók Budapestre.

Teljes műsor:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!