2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Globál

Globál: Hogyan söpört végig a koronavírus első hulláma a világon

Kína hivatalosan 2019. december 31-én értesítette az Egészségügyi Világszervezetet egy ismeretlen eredetű tüdőgyulladás-járvány kitöréséről a 11 milliós Vuhanban. A fertőzés elterjedt az egész világon, a kórházak megteltek, sokan életüket vesztették. Az országok pedig bezárkóztak.

  • Globál: Hogyan söpört végig a koronavírus első hulláma a világon

Az új koronavírust a kínai hatóságok január 7-én azonosították, majd január 11-én nyilvánosságra hozták a vírus genetikai térképét. Négy nap múlva meghalt az első koronavírusos beteg, január 13-án pedig Thaiföldről jelentették az első Kínán kívüli fertőzöttet. Januárban már Japánban, Dél-Koreában és az Egyesült Államokban is regisztráltak betegeket.

 

A teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Global: Jöhet az euró + videó

Global: Jöhet az euró + videó

Miként lett az európai közösség önállóságát megtestesíteni akaró közös pénz ötletéből a pénzügyi háttérhatalom dollárjához láncolt csicska pénz? Vagy más néven a dollár kisöccse, az euró? Erről beszélt a Globál című műsorunkban Boros Imre és Bogár László közgazdász Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!