2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Globál

Globál: Hatalmas mennyiségű dokumentum szivárgott ki az Unió legnagyobb korrupciós botrányáról + videó

Bogár László és Boros Imre közgazdászok voltak ezúttal műsorunk vendégei, akikkel beszélgettünk az Európai Unió botrányairól.

  • Globál: Hatalmas mennyiségű dokumentum szivárgott ki az Unió legnagyobb korrupciós botrányáról + videó

Újabb, ezúttal hatalmas mennyiségű dokumentum szivárgott ki az Európai Parlament befolyásszerzési botrányának nyomozati anyagából - az aktákat a Politico idézi.

A lap beszámol arról, hogy a fő gyanúsítottak, köztük Pier Antonio Panzeri, volt európai parlamenti képviselő és segítője, Francesco Giorgi négy éven keresztül aprólékosan rögzítette a parlament és a szélesebb körű politikai viták manipulálására tett kísérleteket.

A botrány pontosan egy évvel ezelőtt robbant ki, amikor Panzerit, Giorgit és más kulcsfigurákat letartóztattak és egy sor rendőri razziában,

táskányi pénzt találtak, valamint rengeteg bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy külföldi beavatkozásért cserébe kenőpénzt fogadtak el.

Az ügyek között olyanok is szerepelnek, amelyek jelentős hatással vannak az Európai Unió működésére – például a Katar emberi jogi helyzetét elítélő hat parlamenti állásfoglalás megsemmisítésére irányuló cselszövés, valamint a Doha és az EU közötti vízummentes utazási megállapodás megkötésén való munkálkodás.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Globál: letarolják-e Európát a globalisták? + videó

Globál: letarolják-e Európát a globalisták? + videó

Rohadt kukorica, DDT-s termékek, hamis méz és a többiek, ezek sokkolnak bennünket a napokban Magyarországon. Lassan ráébredünk, honnan és milyen tervek mentén önt el bennünket az Ukrajnából érkező mezőgazdasági termékek hada. De mi az, amit ez ellen tehetünk?
Globál: A pénzvilág központja – a Bank of England + videó

Globál: A pénzvilág központja – a Bank of England + videó

Amerika társadalma romokban, gazdasága a padlón, a morál megmentőért kiált. Mindez pedig annak köszönhető, hogy az ott székelő pénzügyi háttérhatalom ismét teljesen leszívta az ország és lakosai javait, miközben saját vagyonát növelte. A válság súlyos és ezt már néhány politikus is felismerte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!