2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Globál

Globál: Hamis életcélokat tukmál a nőkre a feminizmus

Eva Vlaardingerbroek holland filozófus és politikai aktivista szerint a feminizmus boldogtalanságot hozott az európai nőknek.

  • Globál: Hamis életcélokat tukmál a nőkre a feminizmus

Európa sebezhetetlenségének mítosza végleg megsemmisült – ezt mondta Navracsics Tibor a Magyar Atlanti Tanács közgyűlése előtt. 

Azért jött létre eredeti küldetése szerint a Magyar Atlanti Tanács, hogy előmozdítsa Magyarország NATO-csatlakozását, valamint elősegítse az euroatlanti elvek és értékek minél szélesebb körű elfogadását a magyar társadalomban. Az ukrán háború miatt azonban szerepe felértékelődhet. Vendégünk volt Csóti György, a szervezet elnöke. 

További témáink:

  • Neheztel az Európai Unió Indiára, amiért orosz eredetű olajat ad el a vásárlóknak. Hogy mely európai országok vásárolnak így orosz olajat, arról már nem beszél a Bizottság. interjút láthatnak Pártá Szápáti indiai nagykövettel, akit arról is kérdeztünk, hogy hazája számára vajon teher vagy lehetőség, hogy a Föld legnépesebb országává váltak, illetve mikor lesz India állandó tag a Biztonsági Tanácsban.
  • Csóti Györgyöt, a Magyar Atlanti Tanács elnökét arról kérdeztük, vajon tényleg teljes az egység az óceán két partján, vagy az ukrajnai háború olyan feszültségeket teremtett, amelyek akár szakításig is vezethetnek.
  • A német zöldek fokozatosan veszítenek támogatottságukból, még a jobboldali radikális Alternatíva Németországnak párt is megelőzte. Vendégünk volt Dobrowiecki Péter.
  • Eva Vlaardingerbroek holland filozófus és politikai aktivista szerint a feminizmus boldogtalanságot hozott az európai nőknek

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A braziloktól is kikaptak a magyar kézisek

A braziloktól is kikaptak a magyar kézisek

Az Európa-bajnoki címvédő magyar férfi strandkézilabda-válogatott pénteken 2-0-ra kikapott az ötszörös vb-győztes Brazíliától a kínai Pingtan-szigeten zajló világbajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában.
Egyre gyakoribb a gyermekek online szexuális bántalmazása

Egyre gyakoribb a gyermekek online szexuális bántalmazása

A gyermekek online szexuális bántalmazásával összefüggésben érkezett a legtöbb bejelentés a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) jogsegélyszolgálatához 2023-ban - közölte a Aranyosné Börcs Janka, az NMHH főigazgatója pénteken Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!