2021. 09. 27. Hétfő Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 16:00

Globál

Globál: Elemi fontosságú a Balkán stabilitása

Magyarország számára kiemelt fontosságú a Nyugat-Balkán békéje és stabilitása. Ezért hazánk nemcsak katonákkal, hanem oltóanyaggal is segíti a térség országait.

Magyarország számára kiemelt fontosságú a Nyugat-Balkán békéje és stabilitása. Ezért hazánk nemcsak katonákkal, hanem oltóanyaggal is segíti a térség országait. 

 

Az e heti adásban a magyar segítség és a katonaság lesz fókuszban. Benkő Tibor, honvédelmi miniszter a boszniai EUFOR és a koszovói KFOR-táborban is vakcinákat adott át a parancsnokoknak, amelyekkel az ott dolgozó civileket immunizálják.

A koronavírus-járvány elleni küzdelem mellett azonban Magyarország több szempontból is központi figyelmet szentel a Balkánnak. Így az európai uniós csatlakozás, a békefenntartás és a migráció tekintetében is. Árendás Péter, a Hír TV munkatársa a miniszteri delegációval tartott Bosznia-Hercegovinába. 

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Globál: Tengeralattjáró botrány és új hidegháború

Példátlan botrány robbant ki az angolszász hatalmak és Franciaország között. 2021. szeptember 25.

Globál: Mérlegen a merkeli örökség

Az e heti Globálban Németország mellett fókuszban volt Azerbajdzsán is. 2021. szeptember 18.

Globál: 20 éve megváltozott a világ

A 2001 szeptember 11-i amerikai merényletek alapjaiban rengették meg a világ egyensúlyát. 2021. szeptember 11.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!