2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Globál

Globál: CPAC - Konzervatív gondolatok a világról

Biztos receptet adott a győzelemre a nyugati konzervatív pártoknak Orbán Viktor. A miniszterelnök a Konzervatív Politikai Akció Konferenciáján, a CPAC-en ismertette a siker titkát, 12 pontba szedve. A kérdés az, hogy a nyugati konzervatívoknak lesz-e hite, ereje és kitartása azoknak a hosszú és durva csatáknak a megvívására, amelyek a magyar konzervatív erők számára olyan jól ismertek.

  • Globál: CPAC - Konzervatív gondolatok a világról

Adásunk első felében a győzelemre szomjazó amerikai konzervatívok budapesti konferenciáján forgatott anyagunkat mutattuk be. 

Kollégánk, Tóth Gábor interjút készített

  • Ben Ferguson televíziós és rádiós műsorvezetővel, 
  • Václav Klaus korábbi cseh államfővel
  • Jerzy Kwasniewskivel, az Ordo Iuris lengyel konzervatív jogi kutatóközpont társalapítójával és igazgatótanácsi elnökével.

További témáink: 

  • Kelet-Ázsiában is átrendezi a politikai erőviszonyokat az új hidegháború. Európával ellentétben itt azonban országok többsége nem sorakozott fel az Egyesült Államok mögé - Oroszország ellenében. A kivétel természetesen Japán - Dél-Korea, Tajvan és Szingapúr társaságában. De valóban sziklaszilárd Tokió és Washington szövetsége? Erről kérdeztük a Tokiói Keresztény Egyetem docensét, Stephen Nagy nemzetközi hírű Japán kutatót.
  • A síita Hezbollah és annak maronita keresztény szövetségese elvesztette a parlamenti többséget Libanonban. Ezt az eredményt hozta parlamenti választás, amelyet az Európai Unió 200 fős megfigyelő missziója követett a helyszínen. A misszió vezetésére Hölvényi György európai parlamenti képviselőt kérte fel Joseph Borrell kül- és biztonságpolitikai főképviselő.

Teljes adás: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Globál: letarolják-e Európát a globalisták? + videó

Globál: letarolják-e Európát a globalisták? + videó

Rohadt kukorica, DDT-s termékek, hamis méz és a többiek, ezek sokkolnak bennünket a napokban Magyarországon. Lassan ráébredünk, honnan és milyen tervek mentén önt el bennünket az Ukrajnából érkező mezőgazdasági termékek hada. De mi az, amit ez ellen tehetünk?
Globál: A pénzvilág központja – a Bank of England + videó

Globál: A pénzvilág központja – a Bank of England + videó

Amerika társadalma romokban, gazdasága a padlón, a morál megmentőért kiált. Mindez pedig annak köszönhető, hogy az ott székelő pénzügyi háttérhatalom ismét teljesen leszívta az ország és lakosai javait, miközben saját vagyonát növelte. A válság súlyos és ezt már néhány politikus is felismerte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!