2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Globál

Globál: Az országok egymással fognak versenyezni az űr erőforrásaiért

  • Globál: Az országok egymással fognak versenyezni az űr erőforrásaiért

Mi is pontosan a jövőkutatás?

Egyfajta jóslás, vagy tudomány, amellyel jó eséllyel meg lehet mondani a jövőt? A Mathias Corvinus Collegium meghívására Magyarországon tartott előadást Abishur Prakash geopolitikai jövőkutató. A Globál első részében Tóth Gábor interjúját láthatták a jövőkutatóval.

Görögország lángokban áll -

több, mint 100 ezer hektár égett le két hét alatt. Azonban a károkat egyelőre nem lehet pontosan felmérni. Az biztos, hogy Athénnak segítségre lesz szüksége. Összeállításunkat a katasztrófáról az adás második felében láthatták, amelyben egy athéni magyar hölgy is megosztotta a tapasztalatait. 

Teljes műsor:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!