2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Csernobil öröksége: a Zóna

Következik:

Híradó 12:00

Európai híradó

Európai híradó: Újabb uniós jelentés készül Magyarországról!

Néma főhajtással emlékeztek a héten elhunyt David Sassolira, az Európai Parlament szocialista elnökére az uniós képviselők. Erről is szó esett az e heti Európai Híradóban, amelyet e héttől Zöldhegyi Katalin vezet Brüsszelből.

  • Európai híradó: Újabb uniós jelentés készül Magyarországról!

Emellett téma volt az is, hogy jövő héten új elnököt választ az európai parlament. A posztra a legesélyesebb a néppárti Roberta Metsola. 

Emellett beszámoltunk az alapjogokért központ rendezvényéről is, ahol azt a kérdést járták körül, hogy Brüsszel milyen területeken próbál beleavatkozni a magyar választásokba a következő hónapokban.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!