2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Európai híradó

Európai híradó: szakértők szerint a karbonadó ötlete végleg elbukott

A HírTV európai uniós magazinműsora kitekintés Közép-Európára és az unió egészére. Interjúk, forgatott riportok, összeállítások. Műsorvezető: Zöldhegyi Katalin.

  • Európai híradó: szakértők szerint a karbonadó ötlete végleg elbukott

Nem szavazta meg a lakás- és autótulajdonosokra kivetendő környezetvédelmi adót az Európai Parlament. A döntés részleteiről Tóth Edina, a Fidesz európai parlamenti képviselője beszélt. A politikus szerint sikerült megvédeni a rezsicsökkentés eddig eredményeit és fenntarthatóságát.

További témáink:

  • Az európai baloldal odáig jutott, bizalmatlansági indítványt terjesztene be az Európai Bizottság ellen.
  • Magyarország ellenzi az egyhangú határozathozatal eltörlését az uniós döntésekben. Zöldhegyi Katalin Győri Enikőt, a Fidesz EP-képviselőjét kérdezte.
  • Gál Kinga EP-képviselő szerint komoly vitákat generálna egy következő szankciós csomag.
  • Tömeggyilkosság pünkösdvasárnap! Újabb  keresztényellenes támadás – a témában Hölvényi György, a KDNP európai parlamenti képviselő nyilatkozott.
  • Manfred Weber lett az Európai Néppárt új elnöke.

Teljes adás:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hölvényi György: Az Európai Néppárt egyre csak balra tolódik + videó

Hölvényi György: Az Európai Néppárt egyre csak balra tolódik + videó

A Napi aktuális vendége volt Lampé Ágnes munkatárs Szabad Európa és Haraszti Gyula újságíró Magyar Nemzet volt, akikkel többek között ezekről a témákról beszélgetett M. Dobos Marianne műsorvezető: Magyar Péter felveszi EP-mandátumát, az RMDSZ nem támogatta a TISZA Párt felvételét a Néppártba.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!