2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Ahogy éltem, úgy fogok meghalni

Következik:

A trónfosztott királyság 11:25

Európai híradó

Európai híradó: Megerősödött, de nem nyert az Alternatíva Németországért Párt

Brandenburg és Szászország tartományokban előretört az Alternatíva Németországért Párt, még ha a választási győzelem el is maradt ugyan. A párt menetelése azonban tovább tarthat, a kérdés csak az, hogy meddig lehet politikai karanténban tartani az AfD-t? És ahol hatalomra jutottak a Brüsszel-kritikus, bevándorlásellenes erők, azokban az országokban vajon meddig bírják a rájuk nehezedő nyomást?

  • Európai híradó: Megerősödött, de nem nyert az Alternatíva Németországért Párt

Magyarországgal és Lengyelországgal nem bírtak ugyan, de Ausztriában és Olaszországban sikerült kikényszeríteni a hatalomváltást.

Az Európai Híradó vendége Pócza István, az Alapjogokért Központ vezető elemzője.

A teljes adás: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!