2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

90 perc "szabadság" - A B-közép és a titkosszolgálat 03:00

Európai híradó

Európai híradó: Ismét Magyarország a téma Brüsszelben

Mintha nem is lenne koronavírus-járvány, ismét Magyarország a téma Brüsszelben. Az Európai híradó vendége Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára volt.

  • Európai híradó: Ismét Magyarország a téma Brüsszelben

"Persze, persze, megértjük, hogy politikai viták vannak, de azt gondoljuk, hogy a járvány elleni védekezésben politikai vitáknak nincs helye, igazából az európai országoknak és európai intézménynek együtt kellene működniük és támogatniuk kellene a tagállamokat."

- fogalmazott Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára.

Az Európai híradóban kapcsoltuk Marácz Lászlót, az Amszterdami Egyetem tanárát, aki szerint még mindig nyitva állnak Hollandia határai, a liberális holland kormányok pedig 8 év alatt sikeresen leépítették az egészségügyet.

Svájcban is egyre súlyosabb a helyzet.  Bázelből kapcsoltuk Varga Gergelyt, a Külügyi és Külgazdasági Intézet vezető kutatóját, aki szerint egyes kantonokban már most teljesítőképességének határához ért a svájci egészségügy.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európai híradó – Deutsch Tamás: Brüsszel háborúpárti + videó

Európai híradó – Deutsch Tamás: Brüsszel háborúpárti + videó

Az egyre szélesedő gazdatüntetések Strasbourgot is elérték. Miközben az európai parlament négy napos plenáris ülését tartotta, az épület környéket megszállták a traktorok. Az Európai Híradóban Deutsch Tamással, a Fidesz európai parlamenti képviselőjével beszélgettünk a témáról.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!