2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Európai híradó

Európai híradó: Exkluzív interjú Várhelyi Olivérrel!

  • Európai híradó: Exkluzív interjú Várhelyi Olivérrel!

 

Brüsszelből nézve

Exkluzív interjú Várhelyi Olivér szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős biztossal az ukrán-orosz katonai feszültségről, a kárpátaljai magyarokról, a nyugat-balkáni államok járványvédelemben való segítéséről, illetve a Minority SafePack kisebbségvédelmi kezdeményezés bizottsági elgáncsolásáról kérdeztük.

Székelyföldön nincs magyar nyelvű oltási tájékoztatás

Korodi Attila csíkszeredai polgármestert a székelyföldi oltási kampányról kérdezzük.

Vakcina és politika avagy a szlovák oltási kampány cikkcakkjai

Belebukott a koronavírus-járvány kezelésébe és a vakcinabeszerzés körüli botrányokba Igor Matovič szlovák kormányfő. Vajon magyar magyar segítséggel lehetnek úrrá az oltási mizérián északi szomszédinknál? Interjú Tokár Gézáva, a Fórum Kisebbségkutató Intézet munkatársával.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európai híradó – Deutsch Tamás: Brüsszel háborúpárti + videó

Európai híradó – Deutsch Tamás: Brüsszel háborúpárti + videó

Az egyre szélesedő gazdatüntetések Strasbourgot is elérték. Miközben az európai parlament négy napos plenáris ülését tartotta, az épület környéket megszállták a traktorok. Az Európai Híradóban Deutsch Tamással, a Fidesz európai parlamenti képviselőjével beszélgettünk a témáról.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!