2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Elveszett illúziók 11:00

Európai híradó

Európai híradó: exkluzív interjú Ryszard Legutko EP-képviselővel, aki beolvasott az Európai Parlamentnek

Heti összefoglaló! A tartalomból: Az Európai Bizottság másfél év után jóváhagyta a magyar helyreállítási tervet; Az Európai Parlament ideológiai nyomásgyakorló gépezetté vált; Az Európai Bíróság elutasította Ausztria keresetét a paksi bővítéssel kapcsolatban. Műsorvezető: Zöldhegyi Katalin.

  • Európai híradó: exkluzív interjú Ryszard Legutko EP-képviselővel, aki beolvasott az Európai Parlamentnek

Az Európai Bizottság elfogadta a magyar helyreállítási programot, de az uniós biztosok hangsúlyozták, a kifizetések teljesítéséhez az összes vállalásnak határidőre és teljes mértékben teljesülnie kell.

Johannes Hahn költségvetési biztos leszögezte: a vállalások eddigi megvalósításával a jó irányba mozdult el Magyarország, a lépések többsége is kedvező, de szükséges a további javulás és minden vállalás megfelelő teljesítése, beleértve a 27 szuperfeltételt is.

A sokszínűség kihalt Európában

Ryszard Legutko lengyel EP-képviselő, filozófus professzor a közelmúltban kifejtette, hogy Európa politikai fősodra valójában kommunista agendát hajt végre, amelynek részeredménye, hogy Európa mára elszigetelte magát saját hagyományaitól.

Az Európai Parlament a nem létező démoszt képviseli, a valóságot és a törvényeket figyelmen kívül hagyó projektekért dolgozik. Kerüli az elszámoltathatóságot, hátat fordít emberek millióinak, és egyetlen politikai irányzat érdekeit szolgálja. És ez csak a jéghegy csúcsa

- jelentette ki. 

Ryszard Legutko exkluzív interjút adott Zöldhegyi Katalinnak: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gazdag Dániel fontos góllal kezdte az idényt

Gazdag Dániel fontos góllal kezdte az idényt

Gazdag Dániel 93. percben szerzett góljával mentett pontot a Philadelphia Union a vendég Chicago Fire ellen szombaton az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) idei szezonjának első fordulójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európai híradó – Deutsch Tamás: Brüsszel háborúpárti + videó

Európai híradó – Deutsch Tamás: Brüsszel háborúpárti + videó

Az egyre szélesedő gazdatüntetések Strasbourgot is elérték. Miközben az európai parlament négy napos plenáris ülését tartotta, az épület környéket megszállták a traktorok. Az Európai Híradóban Deutsch Tamással, a Fidesz európai parlamenti képviselőjével beszélgettünk a témáról.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!