2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

A herceg - Esterházy Pál

Következik:

Híradó 12:00

Európai híradó

Európai híradó: exkluzív interjú Ryszard Legutko EP-képviselővel, aki beolvasott az Európai Parlamentnek

Heti összefoglaló! A tartalomból: Az Európai Bizottság másfél év után jóváhagyta a magyar helyreállítási tervet; Az Európai Parlament ideológiai nyomásgyakorló gépezetté vált; Az Európai Bíróság elutasította Ausztria keresetét a paksi bővítéssel kapcsolatban. Műsorvezető: Zöldhegyi Katalin.

  • Európai híradó: exkluzív interjú Ryszard Legutko EP-képviselővel, aki beolvasott az Európai Parlamentnek

Az Európai Bizottság elfogadta a magyar helyreállítási programot, de az uniós biztosok hangsúlyozták, a kifizetések teljesítéséhez az összes vállalásnak határidőre és teljes mértékben teljesülnie kell.

Johannes Hahn költségvetési biztos leszögezte: a vállalások eddigi megvalósításával a jó irányba mozdult el Magyarország, a lépések többsége is kedvező, de szükséges a további javulás és minden vállalás megfelelő teljesítése, beleértve a 27 szuperfeltételt is.

A sokszínűség kihalt Európában

Ryszard Legutko lengyel EP-képviselő, filozófus professzor a közelmúltban kifejtette, hogy Európa politikai fősodra valójában kommunista agendát hajt végre, amelynek részeredménye, hogy Európa mára elszigetelte magát saját hagyományaitól.

Az Európai Parlament a nem létező démoszt képviseli, a valóságot és a törvényeket figyelmen kívül hagyó projektekért dolgozik. Kerüli az elszámoltathatóságot, hátat fordít emberek millióinak, és egyetlen politikai irányzat érdekeit szolgálja. És ez csak a jéghegy csúcsa

- jelentette ki. 

Ryszard Legutko exkluzív interjút adott Zöldhegyi Katalinnak: 

 

 

További epizódok

Európai híradó: Brüsszel eddig még nem fizetett semmit a tagállamoknak a határvédelemért

Európai híradó: Brüsszel eddig még nem fizetett semmit a tagállamoknak a határvédelemért

Zöldhegyi Katalin Gál Kingát kérdezte az Európai híradó legújabb adásában. 2023. február 05.
Európai híradó: A brüsszeli korrupciós botrány túlmutat a szereplőkön

Európai híradó: A brüsszeli korrupciós botrány túlmutat a szereplőkön

Az Alapjogokért Központ Ki dönt Európa jövőjéről? című konferenciáján kérdeztük meg Hermann Tertsch spanyol EP-képviselőt a botrányról. A konzervatív politikus kiemelte: amit láthatunk, az egy mély szocialista botrány, amely túlmutat a szereplőkön. 2023. január 29.
Európai híradó - Brüsszeli korrupciós botrány: csak a jéghegy csúcsa

Európai híradó - Brüsszeli korrupciós botrány: csak a jéghegy csúcsa

Dagad a korrupciós botrány az Európai Parlamentben, vádalkut kötött a volt szocialista képviselő Pier Antonio Panzeri, újabb letartóztatások várhatók. Többek között erről is szó volt az Európai híradó legfrissebb adásában. Műsorvezető: Zöldhegyi Katalin. 2023. január 22.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!