2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Történelem a Maros sodrásában 03:00

Európai híradó

Európai híradó: Rendületlenül folyik a magyar uniós elnökség előkészítése + videó

A tartalomból: A karácsony közeledtével jelentős mértékben nőtt a terrortámadások kockázata Európában; A baloldal támadásai ellenére rendben halad a magyar uniós soros elnökség előkészítése; Hétfőn dől el, sikerül-e kormányt alakítani Mateusz Morawieckinek Lengyelországban.

  • Európai híradó: Rendületlenül folyik a magyar uniós elnökség előkészítése + videó

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár stábunknak elmondta, az egyik legfontosabb dolog, hogy 2024-ben a magyar elnökség bizonyítani tudjon. 

A politikus szerint hazánk az elmúlt 8-9 évben kialakított egy sajátos magyar modellt, amit büszkén lehet vállalni, Magyarország egyfajta példát is mutat, hogy lenne Európának is más út, mint a migrációra való támaszkodás. 

A migráció lezárásával, a családpolitika promociójával egy olyan új értékrendet is bemutatott, amire Nyugat-Európában is volna igény és igyekeznek sokan átvenni

- tette hozzá Kovács Zoltán. 

Az államtitkár szerint az Európai Bizottság által erőltetett migrációs paktum nem tükrözi sem Magyarország, sem pedig egyéb tagállamok érdekét és akaratát sem. 

További témáink: 

  • Interjú Hölvényi Györggyel az európai néppárti frakció vallásközi munkacsoportjának társelnökével
  • Beszélgetés Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértővel
  • Hollandiában és Belgiumban egyre több gazda megy csődbe az EU politikája miatt

Műsorvezető: Zöldhegyi Katalin

Teljes adás: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európai híradó – Deutsch Tamás: Brüsszel háborúpárti + videó

Európai híradó – Deutsch Tamás: Brüsszel háborúpárti + videó

Az egyre szélesedő gazdatüntetések Strasbourgot is elérték. Miközben az európai parlament négy napos plenáris ülését tartotta, az épület környéket megszállták a traktorok. Az Európai Híradóban Deutsch Tamással, a Fidesz európai parlamenti képviselőjével beszélgettünk a témáról.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!