2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Európai híradó

Európai híradó: Budapesten nyitott irodát az ENSZ terror ellenes hivatala

  • Európai híradó: Budapesten nyitott irodát az ENSZ terror ellenes hivatala

 

MINDEN MÁSKÉPP LESZ: A BIZOTTSÁG TÖBB VAKCINÁT ÉS IGAZSÁGOSABB ELOSZTÁST ÍGÉR

Nem szabadul Európa a koronavírus-járvány szorításából! Az Európai Unió állam- és kormányfői rendkívüli csúcstalálkozón egyeztettek az azonnali teendőkről és a vakcinaútlevélről. Az online csúcstalálkozóra Joe Biden amerikai elnök is bejelentkezett. Kapcsoljuk brüsszeli tudósítónkat, Zöldhegyi Katalint.

JOGÉSRTÉST KÖVETETT EL AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG

A Minority SafePack kampány szervezői perlik az Európai Bizottságot, amely nem hajlandó jogaszábolyat hozni az őshonos európaietnikai és kisebbségek védelmére. Vajon Brüsszelt miért csak a migránsok és az LMBTQ-emberek érdeklik és az erdélyi magyarok miért nem? Erről Vincze Lóránt RMDSZ-es EP-képviselőt kérdeztük.

BUDAPESTEN NYITOTT IRODÁT AZ ENSZ TERROR ELLENES HIVATALA

A magyar kormány terror elleni védekezésének elismerése a regionális ENSZ-iroda megnyitása Budapesten. Vajon Magyarországon csak félelem van vagy nagyon valós a terrorveszély. A stúdióban Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemre és korra való tekintet nélkül  gyűjtötték össze a zsidókat + videó

Nemre és korra való tekintet nélkül gyűjtötték össze a zsidókat + videó

1944-ben ezen a napon kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása. Ma, arra a több százezer zsidó honfitársunkra emlékezünk, akiket kiszakítottak közülünk. A a magyarországi holokauszt emléknapján a Napi aktuális vendége volt Máthé Áron történész, a Nemzeti Emlékezet Bizottságának elnökhelyettese.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európai híradó – Brüsszel migránspaktumot akar elfogadni az EP-választás előtt + videó

Európai híradó – Brüsszel migránspaktumot akar elfogadni az EP-választás előtt + videó

Az Európai híradó adásában többek között ezek a témák szerepelnek: alig egy hónap múlva lejár az Európai Parlament mandátuma, az EP viszonya az orosz-ukrán háborúval, az elhibázott zöldpolitika miatt lázadnak a gazdák Európa-szerte, Brüsszel migránspaktumot akar elfogadni az EP-választás előtt. Az adás műsorvezetője Zöldhegyi Katalin, vendége Deutsch Tamás, a Fidesz delegációvezetője, a Fidesz EP-listájának vezetője volt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!