2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Európai híradó

Európai híradó: Baráti gesztus Budapestnek, hidegzuhany Brüsszelnek

SZÜRREÁLIS GYŰLÖLETSHOW STRASBOURGBAN: A MAGYAR PEDOFILELLENES ÉS GYERMEKVÉDELMI TÖRVÉNYRŐL VITÁZTAK AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN

Az Európai Bizottság is beszállt az európai baloldal Magyarország ellen indított gyűlöletkampányába - közölte az Európai Híradónak Strasbourgban Győri Enikő. A Fidesz európai parlamenti képviselője azt nehezményezte, hogy a Bizottság elnöke és alelnöke már azelőtt ítéletet hozott, hogy a magyar törvényt megvizsgálták volna, a vita résztvevői pedig gyaníthatóan nem is olvasták a jogszabályt.

BARÁTI GESZTUSOK BUDAPESTNEK, HIDEGZUHANY BRÜSSZELNEK

Janez Jansa szlovén miniszterelnök, az Európai Unió soros elnökeként a balliberális főodortól eltérő kijelentésekkel sokkolta a brüsszeli elitet. De vajon meddig mehet el Jansa Magyarország védelmében, a brüsszeli és berlini hatalmasok védelmében? Az Európai híradó vendége Ferkelt Balázs, az MCC Nemzetközi Kapcsolatok Iskolájának vezetője és Kovács Attila, az Alapjogokért Központ projektvezetője voltak.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Európai híradó: Székely autonómiatörekvések és európai regionális politika

Hol tart most az európai kisebbségi régiók és az uniós autonómiatörekvések ügye és egyáltalán miért fontos ez egy olyan közegben, ahol egyébként is mindenki oda megy ahová akar - erről is szó volt az e heti Európai híradóban. 2021. december 04.

Európai híradó: A német sajtó torz képet fest hazánkról

A német sajtó alaptalan állításokra hivatkozva, méltatlan hadjáratot folytat Magyarország ellen. Ezt állítja egy német liberális politikus, Gerhard Papke. 2021. november 27.

Európai híradó: Rezsiharc és klímavédelem

Az Európai híradóban Zöldhegyi Katalin beszélgetett Tóth Edina fideszes EP-képviselővel. 2021. november 20.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!