2021. 09. 16. Csütörtök Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Hírek 13:00

Európai híradó

Európai híradó: Baráti gesztus Budapestnek, hidegzuhany Brüsszelnek

SZÜRREÁLIS GYŰLÖLETSHOW STRASBOURGBAN: A MAGYAR PEDOFILELLENES ÉS GYERMEKVÉDELMI TÖRVÉNYRŐL VITÁZTAK AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN

Az Európai Bizottság is beszállt az európai baloldal Magyarország ellen indított gyűlöletkampányába - közölte az Európai Híradónak Strasbourgban Győri Enikő. A Fidesz európai parlamenti képviselője azt nehezményezte, hogy a Bizottság elnöke és alelnöke már azelőtt ítéletet hozott, hogy a magyar törvényt megvizsgálták volna, a vita résztvevői pedig gyaníthatóan nem is olvasták a jogszabályt.

BARÁTI GESZTUSOK BUDAPESTNEK, HIDEGZUHANY BRÜSSZELNEK

Janez Jansa szlovén miniszterelnök, az Európai Unió soros elnökeként a balliberális főodortól eltérő kijelentésekkel sokkolta a brüsszeli elitet. De vajon meddig mehet el Jansa Magyarország védelmében, a brüsszeli és berlini hatalmasok védelmében? Az Európai híradó vendége Ferkelt Balázs, az MCC Nemzetközi Kapcsolatok Iskolájának vezetője és Kovács Attila, az Alapjogokért Központ projektvezetője voltak.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Európai híradó: A magyar választásokba akar beavatkozni az Európai Bizottság

A magyar parlamenti választásokba akar beavatkozni az Európai Bizottság. 2021. szeptember 11.

Európai híradó: Vége a dízelkorszaknak

A tervek szerint 2035-től csak új, károsanyag-mentes gépkocsit lehet majd regisztrálni az Európai Unióban. Erről is szó volt az Európai híradóban. 2021. szeptember 04.

Európai híradó: Afgán migránsok torlódtak fel a déli határkerítésnél

A műsorban a vajdasági Horgosra kapcsoltunk, ahová a migránsokkal együtt beköltözött a félelem is. 2021. augusztus 28.

Legfrisebb híreink

Mozaik: Modern és hatékony fogyás-program

A Mozaikban elmentünk egy fotókiállításra, az esti Bayer Leverkusen - Ferencváros Európa-liga mérkőzés kapcsán a helyszínről kapcsoltuk kollégánkat és eljött hozzánk a Játékszín igazgatója, Bank Tamás.

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!