2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Európai híradó

Európai híradó: Baráti gesztus Budapestnek, hidegzuhany Brüsszelnek

  • Európai híradó: Baráti gesztus Budapestnek, hidegzuhany Brüsszelnek

SZÜRREÁLIS GYŰLÖLETSHOW STRASBOURGBAN: A MAGYAR PEDOFILELLENES ÉS GYERMEKVÉDELMI TÖRVÉNYRŐL VITÁZTAK AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN

Az Európai Bizottság is beszállt az európai baloldal Magyarország ellen indított gyűlöletkampányába - közölte az Európai Híradónak Strasbourgban Győri Enikő. A Fidesz európai parlamenti képviselője azt nehezményezte, hogy a Bizottság elnöke és alelnöke már azelőtt ítéletet hozott, hogy a magyar törvényt megvizsgálták volna, a vita résztvevői pedig gyaníthatóan nem is olvasták a jogszabályt.

BARÁTI GESZTUSOK BUDAPESTNEK, HIDEGZUHANY BRÜSSZELNEK

Janez Jansa szlovén miniszterelnök, az Európai Unió soros elnökeként a balliberális főodortól eltérő kijelentésekkel sokkolta a brüsszeli elitet. De vajon meddig mehet el Jansa Magyarország védelmében, a brüsszeli és berlini hatalmasok védelmében? Az Európai híradó vendége Ferkelt Balázs, az MCC Nemzetközi Kapcsolatok Iskolájának vezetője és Kovács Attila, az Alapjogokért Központ projektvezetője voltak.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!