2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:05

Európai híradó

Európai híradó: Az uniós tagországok vezetői megállapodtak Ukrajna és Moldova tagjelöltségéről

Műsorunkban szó volt arról, hogy továbbra is bojkottálja Bulgária a csatlakozási tárgyalások megkezdését Észak-Macedóniával és Bulgáriával. A nyugat-balkáni vezetők szerint ez komoly csapást mér az unió hitelességére. A kárpátaljai kisebbség védelme érdekében is az lenne a legjobb, ha Ukrajna az Európai Unió tagjává válna. Az Európai Parlament ismét napirendre tűzte a Strasbourgban elutasított klímaadót, a képviselők többsége most megszavazta.

  • Európai híradó: Az uniós tagországok vezetői megállapodtak Ukrajna és Moldova tagjelöltségéről

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!