2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula

Következik:

Napindító 04:00

Európai híradó

Európai híradó: Az Orbán-kormánnyal kritikus jelentéstevők nem tartják elegendőnek a magyar vállalásokat

Minden javaslatot megfontolt Magyarország az uniós pénzek hatékony felhasználására - mondta Varga Judit a HírTV-nek Brüsszelben az Általános Ügyek tanácsülése előtt. Az Európai Parlament balliberális és népppárti frakciói továbbra is támadják a megegyezést, miközben a magyar kormány a nyár óta intenzív és konstruktív tárgyalásokat folytat az Európai Bizottsággal a 17 magyar vállalás teljesítéséről.

  • Európai híradó: Az Orbán-kormánnyal kritikus jelentéstevők nem tartják elegendőnek a magyar vállalásokat

További témáink: 

  • Megnyitotta brüsszeli irodáját a Mathias Corvinus Kollégium, aminek nemcsak a magyar tehetséggondozás területén lesz szerepe lesz. Orbán Balázs, az Kollégium kuratóriumának elnöke azt is bejelentette, hogy a brüsszeli iroda gyakran fog diákcsoportokat fogadni; a cél az, hogy a tehetséges magyar fiatalok megtanulják, miként lehet Magyarország érdekeit a sokszor átláthatatlannak tűnő brüsszeli központban képviselni.
  • Bocskor Andrea európai parlamenti képviselő szerint fontos odafigyelni a magyarokra a nehéz háborús helyzetben is. 
  • Frank Füredi: Magyarországnak más problémái vannak, mint Norvégiának agy Angliának.

Műsorvezető: Zöldhegyi Katalin

Teljes adás:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így románosítják el ma Nagyváradot

Így románosítják el ma Nagyváradot

Balázs D. Attila író, újságíró Szent László városának elrománosításáról írt mérföldkőnek számító cikket az Országépítő című folyóirat internetes oldalán. A szerző szerint mára nem csak Marosvásárhely, vagy Kolozsvár, de Nagyvárad is „műveleti területnek” számít Erdélyben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európai híradó – Deutsch Tamás: Brüsszel háborúpárti + videó

Európai híradó – Deutsch Tamás: Brüsszel háborúpárti + videó

Az egyre szélesedő gazdatüntetések Strasbourgot is elérték. Miközben az európai parlament négy napos plenáris ülését tartotta, az épület környéket megszállták a traktorok. Az Európai Híradóban Deutsch Tamással, a Fidesz európai parlamenti képviselőjével beszélgettünk a témáról.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!