2021. 09. 27. Hétfő Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 15:00

Európai híradó

Európai híradó: Az Európai Bizottság megtagadná a hazánknak járó pénzek folyósítását

Az ítélet már megszületett, a tárgyalás ezután következik. Az Európai Bizottság döntése alapján nem jönnek uniós pénzek Magyarországra, amíg reformokat nem hoz a kormány. A helyreállítási terv elfogadása már a finishben volt, aztán jött a gyermekvédelmi törvény. 

 

 

Vajon van-e bármi jogalapja az Európai Bizottságnak, hogy kivizsgálásra váró ügyekre hivatkozva megtagadja Magyarországtól, a járvány hatásait enyhíteni hivatott alap támogatásait? Erről Tóth Norbert nemzetközi jogászt kérdeztük az Európai híradóban.

Aztán Svédország lesz a fókuszban: a befogadás mintaországa akart lenni és az is lett, lakosságarányosan több migránst fogadtak be mint Németország. Közben azonban jelentősen megszaporodott a bűncselekmények száma az országban, vajon van-e összefüggés a kettő között? Az Európai híradóban kapcsoltuk Bugnyár Zoltán svédországi tudósítónkat. 

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Európai híradó: Véget ér a Merkel-éra

Milyen irányt vehet az EU és hogyan változott meg Németország a Merkeli éra alatt - ezt elemeztük az Európai Híradóban. 2021. szeptember 25.

Európai híradó: Magyarországot és Lengyelországot kritizálta az Európai Bizottság elnöke

Ursula von der Leyen beszédében szóba került még a bevándorlás, Afganisztán, a biztonsági helyzet, a klímavédelem no és persze az LMBTQ-mozgalom is 2021. szeptember 18.

Európai híradó: A magyar választásokba akar beavatkozni az Európai Bizottság

A magyar parlamenti választásokba akar beavatkozni az Európai Bizottság. 2021. szeptember 11.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!