2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Csörte

Csörte: Nem csak kirúgás van egy csapatból, hanem átigazolás is

Egy moderátor: M. Dobos Marianne. A téma: Elkészült a bölcsek tanácsának jelentése, bár még nem tudunk sok konkrétumot annak tartalmáról. Egy biztos, egyre többen mondják azt, a Fidesz és a Néppárt kapcsolata nem hozható rendbe, borítékolható a válás. Egyesek szerint ennek mikéntje a kérdés már csak. A pást baloldalán Závecz Tibor és Szakonyi Péter, a jobboldalán pedig Mráz Ágoston Sámuel és Gajdics Ottó.

  • Csörte: Nem csak kirúgás van egy csapatból, hanem átigazolás is

 

Gajdics Ottó, a KARC FM főszerkesztője kijelentette, egyetért Bayer Zsolttal, aki korábban azt írta, abba kellene hagyni ezt az egész vircsaftot, a Fidesznek ki kellene lépnie az Európai Néppártból és keressen egy olyan politikai családot, ahol tisztességgel fogadják, megbecsülik. Szerinte nagyon egyszerű a képlet, ha nem akarják, hogy ott legyen a Fidesz, akkor nem is lesz ott.

Addig, ameddig a 7-es cikkely szerint eljárás el nem indult, érdekes módon senkit nem érdekelt, sőt sokan azt sem tudták ebben az országban, hogy a Fidesz a néppárt tagja, most pedig mindenki ezzel foglalkozik

– tette hozzá.

Nem az a kérdés, hogy a Fidesz marad-e vagy sem a néppártban Gajdics Ottó szerint, hanem az, hogy az Európai Unió abbahagyja-e a különböző országok vegzálását és a közös nagy problémák megoldása irányába mozdul-e el.

Závecz Tibor, a Závecz Research alapító-ügyvezetője úgy véli, a Fidesz számára nincs alternatívája az Európai Néppártnak, ahol jól tudná képviselni Magyarországot, szerinte nagyon „faramuci” logika az, hogy a Fidesz azt közölte, majd maga eldönti, hogy a Néppárt tagja marad-e. Labdarúgó hasonlattal élve úgy fogalmazott, a grundon is voltak szabályok, s ha valaki ezt nem tartotta be, akkor a csapat többi tagja azt mondta, „ezt ne csináld”.

A kijelentésre reagálva Gajdics Ottó kijelentette,

a grundon összeverődött csapat biztos, hogy sokkal tisztességesebb, mint az a néppárt és az az Európai Unió, ami most ezt csinálja a Fidesszel és Magyarországgal.

Azok a szabályok mindenkire vonatkozóak és valaki nem vindikálhatja magának a jogot, hogy én vagyok a szabály képviselője, te meg kis hülye vagy és állandóan megszeged, márpedig most Magyarországgal szemben ezt – mutatott rá.

Folytatva a grundos hasonlatot Mráz Ágoston Sámuel arról beszélt, ha valakiben felismerik az új csodacsatárt, akkor érte általában sorba állnak a csapatok és nem a csodacsatárnak kell könyörögnie, hogy valahova oda tartozzon.

A kérdés valóban az, hogy miként lehet Európában a magyar érdekeket képviselni. Ha egy olyan közösséghez tartozik a Fidesz, ahol tisztességtelenül bánnak vele, akkor abban a közösségben nem érdemes maradni

– emelte ki a Nézőpont Csoport ügyvezetője.

Visszakanyarodva a focis hasonlathoz Gajdics Ottó kijelentette, nem csak kirúgás van egy csapatból, hanem átigazolás is. Ugyanakkor Závecz Tibor szerint átigazolás esetén a játékosokkal össze kell szokni.

Teljes adás:

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Érdi Mária mostantól az olimpiára koncentrál + videó

Érdi Mária mostantól az olimpiára koncentrál + videó

Kiszámíthatatlan körülmények között is tudtam bizonyítani, hogy lehetek a legjobb! - így fogalmazott Érdi Mária, világ- és immár Európa-bajnok vitorlásversenyzőnk. A 2023-as év magyar női sportolója Athénban lett kontinensbajnok.
Sajtóklub: Gyurcsány értékelőjének értékelője + videó

Sajtóklub: Gyurcsány értékelőjének értékelője + videó

A Sajtóklubban Gajdics Ottó, Huth Gergely, Néző László és Bencsik András megbeszélik Gyurcsány Ferenc évértékelőjének legfontosabb üzeneteit, elmondják véleményüket Sulyok Tamás államfői jelöléséről, Varju László DK-s képviselő jogerős elítéléséről és a következmények nélküli baloldalról is.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!