2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 11:00

Csörte

Csörte: Migrációs kérdésben ellentmondás van a nemzetállamok és az Európai Unió vezetése között

Sokkal rosszabb a migrációs helyzet, mint 2015-ben – jelentette ki Orbán Viktor. A magyar kormányfő a visegrádi országok és Egyiptom csúcstalálkozóján kiemelte, a megnövekedett illegális bevándorlással az Európai Unió csak akkor tud megbirkózni, ha vannak külső szövetségesei és ebből a szempontból Egyiptom a leginkább kézenfekvő támogató. A miniszterelnök arról is beszélt, hogy nem elég a határvédelmet erősíteni az országban, a gazdaságot is fejleszteni kell Egyiptom és ezzel Európa védelméhez. Ez volt a Csörte keddi adásának fő témája. A stúdióban Kis-Benedek József és Sayfo Omar osztotta meg álláspontját a migrációs helyzetről. A vitát Kósa András és Kohán Mátyás elemezte. Házigazda M. Dobos Marianne volt.

  • Csörte: Migrációs kérdésben ellentmondás van a nemzetállamok és az Európai Unió vezetése között

A Csörte keddi vendégei voltak:

- Kis Benedek József, biztonságpolitikai szakértő, aki szerint nem lehet megbízni a tálibokban és

- Sayfo Omar a Migrációkutató Intézet munkatársa, aki arra a kérdésre, hogy hihetünk- e egy muszlimnak azt válaszolta: a próféta is megbocsátja az ellenség megtévesztését.

Teljes műsor:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Háború Ukrajnában és Izraelben: Zelenszkij beleöregedett a háborúba + videó

Háború Ukrajnában és Izraelben: Zelenszkij beleöregedett a háborúba + videó

Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte az Ukrajnában és a Gázai övezetben zajló háborúkkal kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő érkezett a stúdióba. Adásunk második felében Stepper Pétert, a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatójá és kárpátaljai tudósítónkat, Dunda Györgyöt kérdezték műsorvezetőink.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!