2021. 10. 16. Szombat Gál napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Csörte

Csörte: Migrációs kérdésben ellentmondás van a nemzetállamok és az Európai Unió vezetése között

Sokkal rosszabb a migrációs helyzet, mint 2015-ben – jelentette ki Orbán Viktor. A magyar kormányfő a visegrádi országok és Egyiptom csúcstalálkozóján kiemelte, a megnövekedett illegális bevándorlással az Európai Unió csak akkor tud megbirkózni, ha vannak külső szövetségesei és ebből a szempontból Egyiptom a leginkább kézenfekvő támogató. A miniszterelnök arról is beszélt, hogy nem elég a határvédelmet erősíteni az országban, a gazdaságot is fejleszteni kell Egyiptom és ezzel Európa védelméhez. Ez volt a Csörte keddi adásának fő témája. A stúdióban Kis-Benedek József és Sayfo Omar osztotta meg álláspontját a migrációs helyzetről. A vitát Kósa András és Kohán Mátyás elemezte. Házigazda M. Dobos Marianne volt.

A Csörte keddi vendégei voltak:

- Kis Benedek József, biztonságpolitikai szakértő, aki szerint nem lehet megbízni a tálibokban és

- Sayfo Omar a Migrációkutató Intézet munkatársa, aki arra a kérdésre, hogy hihetünk- e egy muszlimnak azt válaszolta: a próféta is megbocsátja az ellenség megtévesztését.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Csörte: A határon túli, nemzeti kisebbségek kérdése

Szanyi Tibor, az Igen Szolidaritás alapítója és Kalmár Ferenc szomszédságpolitikáért felelős miniszteri biztos vitázott a HírTV stúdiójában. Aki pedig a szabályokat betartatta: M. Dobos Marianne. 2021. október 15.

Csörte: Az energiabiztonság kiemelt érdekünk

A Csörte vendégei Kanász-Nagy Máté és Steiner Attila voltak. 2021. október 14.

Csörte: Magyarországot és Lengyelországot zsarolják az unió vezetői

A Csörte vendégei Keresztes László Lóránt, Zsigmond Barna Pál, Csuhaj Ildikó és Kovács András voltak. 2021. október 13.

Legfrisebb híreink

Gyerekek fulladtak egy folyóba

Az indonéziai Cileueur folyam partját 150 diák takarította, amikor 21-en belecsúsztak a vízbe. Közülük 11-en odavesztek.

Troll: Márki-Zay Péter a politikai Alekosz

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!