2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Csörte

Csörte: Márki-Zay új frakciót hoz létre?

A Csörte szerdai vendégei:Nagy Attila Tibor politikai elemző, aki júliusban azt nyilatkozta, hogy az ellenzék nem él elég ügyesen a halálkampánnyal. Nagy Ervin filozófus, szintén politikai elemző aki azt állítja, Gyurcsánytól Gyurcsányig ér a baloldal még akkor is, ha Márki-Zay Vona Gábor lett.

hír TV

További epizódok

Csörte: Az útszéli, kocsmai, bunkó stílust már nemcsak Jakab Péter, hanem Márki-Zay Péter is műveli

A Csörtében Hollik István és Szakács László vitatkozott a gyermekvédelmi népszavazásról és Márki-Zay Péter - lassan vállalhatatlan - megnyilvánulásairól. 2021. november 30.

Csörte: Szükséges az állami támogatás a magyar film túléléséhez

A Nap Vitájában az Elkxrtuk utóhatásairól és a magyar filmek külföldi megítéléséről cserélt eszmét két filmproducer: Kálomista Gábor és Muhi András. 2021. november 29.

Nagy Ervin: A Városháza ügyében minden van, csak átláthatóság nincs!

A hét utolsó Csörtéjének vitapartnerei Szirmay Dávid és Nagy Ervin voltak. 2021. november 26.

Legfrisebb híreink

Brüsszeli bevándorlási politika

Menczer Tamás Facebook-videójában hangsúlyozta, hogy míg Brüsszel és Soros György értékként tekint a migrációra, addig Magyarország megállítani akarja azt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Csörte: Új típusú háború – emberek fegyverként?

Vendégeink: Kiss Benedek József, aki szerint Putyin tudja feloldani a lengyel-belorusz határon kialakult helyzetet és Sayfo Omar, aki azt mondja, uniós szinten van szükség közös nézőpontra a migráció kérdésében. A vitát két elemző újságíró, Csizmadia Tamás és Nagy József értékelte. Aki pedig a szabályokat betartatta: Pindroch Tamás.

Csörte: Szükséges a társadalmi szerepvállalás

Vendégeink: Gerendai Károly üzletember, kultúraszervező és Gianni Annoni szakács, televíziós műsorvezető. A vitát két elemző újságíró Kovács András és Kósa András értékelte. Aki pedig a szabályokat betartatta: Pindroch Tamás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!