2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Csörte

Csörte: Magyarországot és Lengyelországot zsarolják az unió vezetői

A Csörte vendégei Keresztes László Lóránt, az LMP frakcióvezetője, aki szerint hatalomtechnikai számítás van a külföldön dolgozó magyarok és a határon túli magyarok megkülönböztetésében. Zsigmond Barna Pál, a Fidesz országgyűlési képviselője, aki a székelyföldi magyarok alacsony átoltottsága miatt aggódik és arra figyelmeztette Európa vezetőit, térjenek vissza az unió eredeti gondolatához. Elemzők: Csuhaj Ildikó és Kovács András.

Hír TV

További epizódok

Csörte: Márki-Zay új frakciót hoz létre?

A Csörte szerdai vendégei:Nagy Attila Tibor és Nagy Ervin. 2021. október 20.

Csörte: Lehet-e népszavazást és választást egyidőben tartani?

A nap vitája! A stúdióban Mesterházy Attila (MSZP) és Volner János, a Volner Párt elnöke, A vitát két elemző újságíró, Csuhaj Ildikó és Kohán Mátyás értékelte. Aki pedig a szabályokat betartatta: Pindroch Tamás. 2021. október 19.

Csörte: A nemzeti oldal október 23-án meg fogja mutatni az erejét

A Csörte mai vendégei Kukorelly Endre, Dézsy Zoltán, Kende Péter és Haraszti Gyula voltak. Műsorvezető: Pindroch Tamás. 2021. október 18.

Legfrisebb híreink

Így készülnek a magyar búvárúszók

Hajnali 6 órakor a Margitszigeten már javában zajlik az élet. A fiatalok a közelgő Uszonyosúszó Világkupára készülnek. A búvárúszásnak három válfaja ismert: az uszonyos úszás, a búvárúszás, és a tájékozódási búvárúszás.

Ákos új arcai

Az utolsó békeév – megjelent Ákos legújabb középlemeze – a Kossuth-díjas énekes exkluzív interjút adott Radar című műsorunkban.

Börtönkutya szimatot fog

Bemutatjuk az ország legkisebb szolgálati börtönkutyáját. Lego egy vérbeli kábítószerkereső. Az 5 éves Jack Russell terrier lelkesen kutat a zárkákban elrejtett marihuána vagy kokain után.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!