2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Csörte

Csörte: A biztonság az egyik fő érték

Závecz Tibor, Szakonyi Péter, G. Fodor Gábor és Gajdics Ottó voltak a műsorvezető Velkovics Vilmos és Csörte című műsorunk vendégei.

  • Csörte: A biztonság az egyik fő érték

Velkovics Vilmos a műsor kezdetén egyfajta minimumról kérdezte a műsor résztvevőit, ha létezik egyáltalán olyan a személyi biztonság tekintetében, a rend és a teljes anarchia skáláján. Az amerikai események kapcsán a műsor vendégei erről is beszélgettek.

„Szerintem a modern államok ott keletkeztek, ahol nem kerestek ilyen minimumot. Ahol van egy közmegegyezés arról, hogy a közrendet az állam hivatott fenntartani.”

- mondta G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke.

„Vannak váratlan események és ezek a váratlan események olyan reakciókat váltanak ki, amikre nem nagyon lehet készülni. Ilyen volt ez a bizonyos: rendőr térdepel az üldözött férfi nyakán.”

- tette hozzá Závecz Tibor, a Závecz Research alapító-ügyvezetője.

 „Egyben határozottan biztos vagyok. Abban a miniszterelnöknek is meg mindenkinek, aki ezzel egyetért igaza van, hogy attól mentsen meg bennünket a Jóisten, hogy az olyan típusú emberek itt is elkezdjenek tobzódni, akik egy ember halálát - szerintem eléggé aljas módon felhasználva politikai céljaikra - megöltek már nem is tudom, legalább 50-et és közben azokról egy árva szó nem esik, azokat nem sajnálja senki, akik ezek között a zavargások között válnak teszem azt nincstelenné és nem tudják a gyerekeiket etetni, iskoláztatni.”

- hangsúlyozta Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője.

„Szó nincs arról, hogy ott megkülönböztetés van, hátrányos vagy előnyös megkülönböztetés. (…) Amerika éppen azért működött eddig jól, mert ilyen megkülönböztetésnek, ha nyoma is volt, azt rögtön megszüntették.”

- jegyezte meg Szakonyi Péter újságíró.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!