2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Célpont

Célpont - Nagyon komolyan védik a súlyos botrányba keveredett DK-s alpolgármestert + videó

Valóban fiktív számlákat vásárolt egy számlagyáras bűnszervezethez tartozó cégtől Trippon Norbert felesége, hogy ezzel legalizálja családi házuk felújítását – legalábbis a Magyar Nemzet információi szerint. Az ügyben költségvetési csalás miatt folyik nyomozás, Tripponékra a bűnügy egyik fontos szereplője tehetett terhelő vallomást. A DK-s politikus pedig bujkál a sajtó elől

  • Célpont - Nagyon komolyan védik a súlyos botrányba keveredett DK-s alpolgármestert + videó

Súlyos bűncselekmény gyanújával került a középpontba Újpest DK-s alpolgármestere. A IV. kerület polgármesteri székéért hajtó politikus meglehetősen furcsa körülmények között újította fel házát. A Magyar Nemzet szerint a politikus felesége több tízmilliós értékben fiktív számlákat vásárolhatott attól a cégtől, ami papíron felújította az ingatlant. Egy ismeretlen személy bejelentése alapján viszont úgy tűnik, hogy a beruházást nem a Tripponék által feltüntetett Motingatlan végezte, hanem egy bizonyos Szín-ker Kft.

Az ügy kirobbanása óta Trippon Norbert politikai leszámolásról, kampányházkutatásról beszél és rejtőzködik a sajtó elől. A Magyar Nemzet közben arról számolt be, hogy a NAV nyomozása során terhelő vallomást tettek Tripponékra. A papíron a felújítást végző Motingatlan ügyvezetője beismerte, hogy a Szín-ker Kft. ügyvezetője azzal kereste meg, hogy a ház felújításához tudna-e számlákat kiállítani a Motingatlan nevében. Ebbe belementek és 23 millió forint értékben valóban kiállították a számlát, a pénzt pedig a Szín-ker vezetőjének adták. Trippon továbbra is rejtőzködik.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Indiában sokan meghaltak pancsolt szesz fogyasztása miatt

Indiában sokan meghaltak pancsolt szesz fogyasztása miatt

Legkevesebb harmincnégyen meghaltak pancsolt szesz fogyasztása miatt a dél-indiai Tamilnádu államban, további több mint száz ember túlélte, hogy ivott a szóban forgó szeszből, de kórházba kellett szállítani őket - közölték csütörtökön hivatalos források.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont – Vágtatott a Tisza a Rónain át... + videó

Célpont – Vágtatott a Tisza a Rónain át... + videó

5 nappal ezelőtt lezárult a kampány, véget értek a választások. És hogy mi történt azóta? Elemzők szerint Magyar Péter a teljes ellenzéket leváltotta. Az új messiás azonban nem pihen: a választások után pezsgőt bontott bulizott egyet, aztán kirohant az ATV stúdiójából, az ott dolgozókat pedig felekezeti hovatartozás alapján listázni kezdte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!