2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Célpont

Célpont: Mi az alapvető különbség a Fidesz és a baloldal rezsipolitikája között?

Az eheti Célpontban bemutattuk, hogy mi az alapvető különbség a Fidesz és a baloldal rezsipolitikája között, valamint kitértünk arra is, hogy Márki-Zay Péter miért nem egy keresztény-konzervatív messiás, ahogyan ő azt állítja magáról.

Németországban, a katasztrófavédelem már oktatóvideót is közreadott arról, miképpen lehet túlélni a fűtés leállását. Az oktató filmben egy idős nő kabátban, kesztyűben didereg a fűtetlen lakásában, ezért alufóliával ragasztja le az ablakot, majd virágcserépből és mécsesekből saját kezűleg készít mini fűtőtestet. Együtt dideregnek a lakásban ezután. A németek nincsenek egyedül a helyzettel. Ausztriában is megkezdődött a felvilágosító kampány. Ott az oktatóvideók mellett a sajtó is felkészíti a lakosságot a túlélő technikákra. Az ORF közszolgálati csatorna arról számolt be, hogy akár egyhetes áramszünetet is lehetségesnek tart a tél folyamán. Az osztrák mentőszolgálat közben pedig közölte, hogy áramhiány esetén csak 48 órán át tudnának működni. Ausztriában már törvényt is elfogadtak egy új válságközpont létrehozásáról egy széles körű, hosszan tartó áramszünet esetére. A központ a Belügyminisztérium épülete alatt, négy emelet mélységben működik majd. Az osztrák fegyveres erők pedig válságtáborokat hoznak létre. De mi történt hirtelen a világban? Mitől nőnek az energia árak a sokszorosára rövid idő alatt és mi okozza a hiányt?

 

Október 23-án megmérettette magát a kormánypárt és az ellenzék, míg a kormány melletti szimpátiatüntetésen a békemeneten több százezer ember képviseltette magát, addig az ellenzéki dzsemborin alig néhány ezren lézengtek. Ennek egyik oka lehet az, hogy az ellenzéki pártok szimpatizánsai nem érzik magukénak a kívülről jött miniszterelnök-jelöltet. Márki-Zay Pétertől azt próbáltuk megtudni, hogy hogyan tervezi képviselni az őt támogató pártokat.

Hír TV

További epizódok

Célpont: Gyöngyösi Márton lett a befutó a Jobbik elnöki székéért folytatott versenyben

A jobbikos tisztújításra azért volt szükség, mert Jakab Péter miután megpuccsolta a Jobbik elnöksége lemondott az elnöki pozícióról, alig egy hónappal azután, hogy újraválasztották. A korábbi szélsőjobbos párt kálváriájának a végére most pont került, de az út nem volt egyszerű. 2022. július 03.

Célpont: A nemzetet és hazát hangsúlyozó baloldal egyelőre még elképzelhetetlennek tűnik itthon

Fel akarnak ülni a szocialisták a nemzetpolitika hullámára és Sírnak a balosok a frakciópénzek miatt. Ezek voltak a Célpont témái. 2022. június 26.

Célpont: A baloldali pártok most már sokkal óvatosabban fogalmaznak, ha az orosz-ukrán háborúról kell nyilatkozniuk

Az áprilisi parlamenti választások óta óvatosabban fogalmaznak az ellenzéki politikusok az ukrajnai háborúval kapcsolatban. 2022. június 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!