2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 19:10

Célpont

Célpont: Mi az alapvető különbség a Fidesz és a baloldal rezsipolitikája között?

Az eheti Célpontban bemutattuk, hogy mi az alapvető különbség a Fidesz és a baloldal rezsipolitikája között, valamint kitértünk arra is, hogy Márki-Zay Péter miért nem egy keresztény-konzervatív messiás, ahogyan ő azt állítja magáról.

  • Célpont: Mi az alapvető különbség a Fidesz és a baloldal rezsipolitikája között?

Németországban, a katasztrófavédelem már oktatóvideót is közreadott arról, miképpen lehet túlélni a fűtés leállását. Az oktató filmben egy idős nő kabátban, kesztyűben didereg a fűtetlen lakásában, ezért alufóliával ragasztja le az ablakot, majd virágcserépből és mécsesekből saját kezűleg készít mini fűtőtestet. Együtt dideregnek a lakásban ezután. A németek nincsenek egyedül a helyzettel. Ausztriában is megkezdődött a felvilágosító kampány. Ott az oktatóvideók mellett a sajtó is felkészíti a lakosságot a túlélő technikákra. Az ORF közszolgálati csatorna arról számolt be, hogy akár egyhetes áramszünetet is lehetségesnek tart a tél folyamán. Az osztrák mentőszolgálat közben pedig közölte, hogy áramhiány esetén csak 48 órán át tudnának működni. Ausztriában már törvényt is elfogadtak egy új válságközpont létrehozásáról egy széles körű, hosszan tartó áramszünet esetére. A központ a Belügyminisztérium épülete alatt, négy emelet mélységben működik majd. Az osztrák fegyveres erők pedig válságtáborokat hoznak létre. De mi történt hirtelen a világban? Mitől nőnek az energia árak a sokszorosára rövid idő alatt és mi okozza a hiányt?

 

Október 23-án megmérettette magát a kormánypárt és az ellenzék, míg a kormány melletti szimpátiatüntetésen a békemeneten több százezer ember képviseltette magát, addig az ellenzéki dzsemborin alig néhány ezren lézengtek. Ennek egyik oka lehet az, hogy az ellenzéki pártok szimpatizánsai nem érzik magukénak a kívülről jött miniszterelnök-jelöltet. Márki-Zay Pétertől azt próbáltuk megtudni, hogy hogyan tervezi képviselni az őt támogató pártokat.

Hír TV

További epizódok

Célpont: Tordai, a bizalmi ember + videó

Célpont: Tordai, a bizalmi ember + videó

Továbbra is feltétlen a bizalom a Városházán Tordai Csaba iránt. Déri Tibor DK-s polgármester még meg is köszönte Karácsony jogi főtanácsadójának a munkáját, annak ellenére, hogy Tordainál házkutatást tartottak a 99 Mozgalom gyanús pénzügyei miatt. 2023. december 03.
Célpont: Pártkönyvvel olcsóbb + videó

Célpont: Pártkönyvvel olcsóbb + videó

Pártkönyvvel kedvezményes színházjegy? Nem, ez nem időutazás a kommunizmusba, ez a jelen, Budapest, DK és a Katona József Színház. 2023. december 03.
Célpont: Best of Momentum + videó

Célpont: Best of Momentum + videó

A nagy ellenzéki egyezkedés közepette úgy néz ki, a Momentum eltaktikázta magát. A párt támogatottsága mélyponton van. Mutatjuk az elmúlt időszak nagy „momentumait”. 2023. december 03.

Legfrissebb híreink

„Lehidaltak” a franciák egy Orbán-interjút olvasva

„Lehidaltak” a franciák egy Orbán-interjút olvasva

A Le Point francia hetilap jelentetett meg interjút Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel. Az olvasók a cikk alatti hozzászólásokban, illetve egyéb online felületeken teljesen elképedtek, hogy egy olyan Orbánt olvashattak, akivel eddig nem találkoztak a francia sajtóban - mutatott rá a Magyar Nmezet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!