2022. 01. 22. Szombat Vince, Artúr napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Célpont

Célpont: Mi az alapvető különbség a Fidesz és a baloldal rezsipolitikája között?

Az eheti Célpontban bemutattuk, hogy mi az alapvető különbség a Fidesz és a baloldal rezsipolitikája között, valamint kitértünk arra is, hogy Márki-Zay Péter miért nem egy keresztény-konzervatív messiás, ahogyan ő azt állítja magáról.

Németországban, a katasztrófavédelem már oktatóvideót is közreadott arról, miképpen lehet túlélni a fűtés leállását. Az oktató filmben egy idős nő kabátban, kesztyűben didereg a fűtetlen lakásában, ezért alufóliával ragasztja le az ablakot, majd virágcserépből és mécsesekből saját kezűleg készít mini fűtőtestet. Együtt dideregnek a lakásban ezután. A németek nincsenek egyedül a helyzettel. Ausztriában is megkezdődött a felvilágosító kampány. Ott az oktatóvideók mellett a sajtó is felkészíti a lakosságot a túlélő technikákra. Az ORF közszolgálati csatorna arról számolt be, hogy akár egyhetes áramszünetet is lehetségesnek tart a tél folyamán. Az osztrák mentőszolgálat közben pedig közölte, hogy áramhiány esetén csak 48 órán át tudnának működni. Ausztriában már törvényt is elfogadtak egy új válságközpont létrehozásáról egy széles körű, hosszan tartó áramszünet esetére. A központ a Belügyminisztérium épülete alatt, négy emelet mélységben működik majd. Az osztrák fegyveres erők pedig válságtáborokat hoznak létre. De mi történt hirtelen a világban? Mitől nőnek az energia árak a sokszorosára rövid idő alatt és mi okozza a hiányt?

 

Október 23-án megmérettette magát a kormánypárt és az ellenzék, míg a kormány melletti szimpátiatüntetésen a békemeneten több százezer ember képviseltette magát, addig az ellenzéki dzsemborin alig néhány ezren lézengtek. Ennek egyik oka lehet az, hogy az ellenzéki pártok szimpatizánsai nem érzik magukénak a kívülről jött miniszterelnök-jelöltet. Márki-Zay Pétertől azt próbáltuk megtudni, hogy hogyan tervezi képviselni az őt támogató pártokat.

Hír TV

További epizódok

Célpont: Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter!

Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter. Ezúttal a kormánypárt zsidó származású politikusainak számát firtatta. Ugyanakkor a miniszterelnök-jelölt szerint az, hogy számon tartja, hogy a Fideszben mennyi zsidó van, az nem listázás. 2022. január 16.

Célpont: Hetek óta tagadja a főpolgármester, hogy szó lett volna a Városháza értékesítéséről

Jelentkezett a városháza botrány egyik koronatanúja, aki beismerte, hogy ő is szerepel a felvételeken. 2022. január 09.

Célpont: Teljesítmény nélkül nehéz

Az elmúlt év eseményeit látva szerettük volna kideríteni mire tud büszke lenni 2021-ben a baloldal. 2021. december 19.

Legfrissebb híreink

Csörte: LMBTQ-mesekönyv a svéd óvodásoknak

A nap vitája! A Hír Televízió politikai vitaműsorában bármi megtörténhet, és nincs mellébeszélés. LMBTQ-csomagokkal érzékenyítik a svéd és az osztrák óvodásokat, hazánkban az emberek dönthetnek a gyermekek szexuális neveléséről. 

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: Példátlan magyar gazdasági siker

Varga Mihály pénzügyminiszter szerint stabil az államháztartás szerkezete. Ez megteremtette a forrásokat arra, hogy a gazdasági visszaesés idején is cselekedni tudjanak, és továbbra is arra koncentrálnak, hogy a családok, a vállalkozások támogatása lendületet kapjon.

Célpont: Cápák és jutalékok

A Hír TV oknyomozó riportműsorának első részében Karácsony Gergely és körének botrányairól, az ingatlanmutyikról és a BKV buszbeszerzési tenderéről rántottuk le a leplet. A továbbiakban a koronavírus-járvány negyedik hullámát vettük górcső alá. Műsorvezető: Gáll Csongor.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!