2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Bayer show

Semjén Zsolt: Karácsony minden megnyilatkozásával saját magát rombolta

A Bayer show vendége Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes volt.

„Iszonyatos pénzt toltak a Karácsonyba és az volt a mesterterv, hogy a Karácsonyt indítják, aki tulajdonképpen nincsen, mert sem politikai, sem személyes arcéle nincsen. (...) Ugye nekik mindig az volt a problémájuk, hogy a libsik nem fognak leszavazni a Jakabra, a lelkes fasiszták meg nem fognak leszavazni a Dobrevre és ezért kellett valaki, aki tulajdonképpen nincs, mert teljesen neutrális és arra mind a két tábor leszavazhat. (...) Karácsony minden megnyilatkozásával saját magát korrodálta és rombolta." - mondta Semjén Zsolt.

Márki-Zay Péter sem mutatott fel nagyobb teljesítményt Hódmezővásárhelyen, mint Karácsony Gergely Budapesten a miniszterelnök-helyettes. Úgy véli, a két politikus lényegében szabadesésben van. Az előválasztásnak pedig csak egy nyertese van, Gyurcsány Ferenc. Hozzátette, az elmúlt napok eseményeivel viszont letisztultak a viszonyok.

Látható az egyik oldalon egy jobbközép konzervatív keresztény-nemzeti-polgári oldal, a másik oldalon egy reformkommunista, reformfasiszta elegy, és lehet választani Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc vagy Gyurcsányné között.

A miniszterelnök-helyettes beszélt a vadászati világkiállításról is. Elmondta, hogy már csütörtökön elérték az egymilliomodik látogatót. Ez az ellenzék számára egy igazi nagy fricska.

Hír TV

További epizódok

Nagy István: Az ország kenyere biztosított

Azt a legszebb mondatot, amit egy agrárminiszter mondhat, hogy az ország kenyere biztosított, azt nyugodtan mondhatom, mert valóban így van - erről beszélt az agrárminiszter a Bayer show-ban. Nagy István hozzátette: az exportra szánt mennyiség azonban kevesebb lesz. 2022. július 03.

Németh Szilárd: A rezsicsökkentés a jövő évi költségvetés egyik alappillére

A Bayer show vendége Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos. 2022. június 26.

Varga Judit: Mindannak ellentmond a globális minimumadó, mint amiért mi küzdünk

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a HírTV Bayer show című műsorának vendége. 2022. június 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!