2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Bayer show

Semjén Zsolt: Karácsony minden megnyilatkozásával saját magát rombolta

A Bayer show vendége Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes volt.

  • Semjén Zsolt: Karácsony minden megnyilatkozásával saját magát rombolta

„Iszonyatos pénzt toltak a Karácsonyba és az volt a mesterterv, hogy a Karácsonyt indítják, aki tulajdonképpen nincsen, mert sem politikai, sem személyes arcéle nincsen. (...) Ugye nekik mindig az volt a problémájuk, hogy a libsik nem fognak leszavazni a Jakabra, a lelkes fasiszták meg nem fognak leszavazni a Dobrevre és ezért kellett valaki, aki tulajdonképpen nincs, mert teljesen neutrális és arra mind a két tábor leszavazhat. (...) Karácsony minden megnyilatkozásával saját magát korrodálta és rombolta." - mondta Semjén Zsolt.

Márki-Zay Péter sem mutatott fel nagyobb teljesítményt Hódmezővásárhelyen, mint Karácsony Gergely Budapesten a miniszterelnök-helyettes. Úgy véli, a két politikus lényegében szabadesésben van. Az előválasztásnak pedig csak egy nyertese van, Gyurcsány Ferenc. Hozzátette, az elmúlt napok eseményeivel viszont letisztultak a viszonyok.

Látható az egyik oldalon egy jobbközép konzervatív keresztény-nemzeti-polgári oldal, a másik oldalon egy reformkommunista, reformfasiszta elegy, és lehet választani Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc vagy Gyurcsányné között.

A miniszterelnök-helyettes beszélt a vadászati világkiállításról is. Elmondta, hogy már csütörtökön elérték az egymilliomodik látogatót. Ez az ellenzék számára egy igazi nagy fricska.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!