2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Bayer show

Rogán Antal: A magyar baloldal azt akarta elérni Brüsszelben, hogy Magyarországot megbüntessék

A Bayer show vendége ezúttal Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke volt.

  • Rogán Antal: A magyar baloldal azt akarta elérni Brüsszelben, hogy Magyarországot megbüntessék

„Mai adásunkat a hét két meghatározó hírével kezdjük. Az egyik Brüsszelből érkezett és nagy öröm a kormánypártoknak és a kormánypárti szavazóknak és bizony letaglózó az ellenzéknek. A másik hír kevésbé fontos, kevésbé fajsúlyos, ám annál jellemzőbb és arról szól, hogy egy volt MSZP-s képviselő Ukrajnából diplomata útlevéllel a saját gépkocsijában cigarettát csempészett illetve próbált meg csempészni Magyarországra”

- vezette fel a Bayer show témáit Bayer Zsolt a műsor elején.

„Én azt mertem állítani, hogy az elmúlt napokban számomra kevés szórakoztatóbb olvasmány volt mint egymás után elolvasni, hogy ki mit mond erről a kompromisszumról. Te hogy látod? Nem tudják megemészteni vagy tényleg teljesen mást gondolnak a különböző szereplők erről?”

-          tette fel a kérdést Bayer Zsolt Rogán Antalnak.

„Politikusi vélemények helyett szerintem érdemesebb olvasgatni a baloldali publicisták véleményét és hát időközben megszólalt Soros György is, aki azt mondta, hogy ez egy rendkívül rossz kompromisszum és csalódott. Úgyhogy úgy látom, hogy a gazdi csalódott, és ha a gazda csalódott, akkor minden bizonnyal mást akartak elérni. Amit el akartak érni alapvetően a magyar baloldali politikusok, ők abba hittek bele, hogy majd elérik azt Brüsszelben, hogy Magyarországot jól megbüntetik és ők ezzel fognak választást nyerni és azt hiszem, hogy itt túlmentek egy határon. A baloldali politikusok túlmentek egy határon. Azt követelni az ő választási győzelmük érdekében, hogy büntessék meg Magyarországot, büntessék meg a magyar vállalkozásokat meg a magyar gazdákat, hogy ők könnyebben tudjanak majd az országgyűlési választáson kampányolni, az túl van minden határon”

-          válaszolta Rogán Antal.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Véget ért a kampány, lezajlottak a választások. Az elemzők kielemezték az elemezni valót, szóval lassan beköszönt az úgynevezett uborkaszezon. A Célpontban most felidézzük a kampányidőszak legmeghökkentőbb, legfelháborítóbb, vagy éppen legviccesebb pillanatait.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kósa Lajos: Ezt is túl fogjuk élni + videó

Kósa Lajos: Ezt is túl fogjuk élni + videó

Az Európai Unió Bírósága arra kötelezte Magyarországot, hogy fizessen 200 millió euró átalányösszeget és a késedelem minden egyes napjára 1 millió eurós kényszerítő bírságot amiatt, mert nem teljesítette az egyik, menekültügyben hozott ítéletét. Hogy mit gondol a rekord összegű bírságról Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, kiderül a Bayer show-ból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!