2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Következik:

A Néprajzi Múzeum avatóünnepsége - Orbán Viktor beszéde 14:00

Bayer show

Nagy István: Az ellenzék nincs tisztában a helyzettel

Bátor és erős intézkedéseket hoz a kormány azért, hogy meg tudja fékezni a negatív folyamatokat - hangsúlyozta az agrárminiszter a Bayer Showban. Nagy István kiemelte: nem haboznak beavatkozni olyan esetekben, amikor azt érzik, hogy veszélyben van a magyar családok élete és boldogulása. Ezzel szemben az ellenzék politikusai nincsenek tisztában a helyzettel, rossz következtetéseket vonnak le, tetteik pedig pontosan ellentétesek azzal, amit ígérnek - tette hozzá.

A Nagy Istvánnal készült teljes beszélgetést a vasárnap este 21 óra 5 perckor kezdődő Bayer-showban láthatják, itt a Hír Tv-én.

Hír TV

További epizódok

Kövér László: Az egész Momentum hűen mutatja a mai magyar ellenzék szellemi és erkölcsi állapotait

A Bayer Show vendége Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt, akivel a műsorvezető Bayer Zsolt beszélgetett Európa helyzetéről és jövőjéről, illetve a magyar ellenzék parlamenti szerepléséről. 2022. május 15.

Kocsis Máté: Nem azért küldték őket oda, hogy meglegyen a havi másfél két millió forintos fizetésük és ne csináljanak semmit

A baloldalon politikus nem tud megbukni, nem tud távozni a közéletből - egyebek mellett erről is beszélt Kocsis Máté a Bayer Show-ban. 2022. május 08.

Gulyás Gergely: Ha a német gazdaság letérdel az általa is kiszabott szankciók miatt, akkor Európa is letérdel

A HírTV Bayer Show című műsorának Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter volt a vendége. 2022. május 01.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!