2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Bayer show

Kubatov Gábor: A kanyarban fogjuk megelőzni a környező országokat

  • Kubatov Gábor: A kanyarban fogjuk megelőzni a környező országokat

Mai adásunk első felében megismerkedtünk a baloldal, a szocialisták oltási szokásaival. Ízelítőként Hiesz György, Gyöngyös polgármesterének hosszú futását tekinthették meg a műsor elején.

Bayer Zsolt műsorvezető a tőle jól megszokott módon ki is elemezte a sajnálatos esetet, amely már önmagában is elképesztő és vérlázító – gondolhatnák egyesek.

A hosszú hónapok óta vakcinaellenes kampányt folytató baloldal, mely szinte az összes kormányzati intézkedéssel szembe kíván menni, melyet folyamatosan tagad, a műsor első felének témáit adták.

A műsor második felének és Bayer Zsolt műsorvezetőnek vendége Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, a Ferencvárosi Torna Club elnöke volt.

„Abban egészen biztos lehetsz te is, meg mindenki, aki nézi ezt az adást, hogy nekem a hazám mindig fontosabb lesz a Ferencvárosnál, úgyhogy ez nem is kérdés.”

- mondta a műsor kezdetén Kubatov Gábor.

„Azért tegyük hozzá, hogy a kettő eléggé szorosan össze tud függeni.”

- jegyezte meg Bayer Zsolt.

„Igen, mert a Fradiról úgy beszélnek mindig, hogy a nemzet csapata és mi ezt komolyan is vesszük és valóban ilyen karakter is a Ferencváros. Nemcsak Magyarországon, hanem a határon túl is így történik ez.”

- folytatta Kubatov Gábor.

„Az ember nem úgy van vele, hogy jó, hát akkor jönnek a választások, aztán majd lesz valami. Szerintem ezen a pályán kell megnyerni a meccset, nem másikat építeni. Nem szabad levonulni a pályáról. Pont ezt akarják elérni, hogy vonuljunk le és hagyjuk ott. Akkor ők ott jól megvannak és akkor ott majd ők megcsinálják a dolgokat.”

- mondta Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, a Ferencvárosi Torna Club elnöke, annak kapcsán, hogy Donald Trumpot és üzeneteit letiltotta több közösségi oldal is az utóbbi időben.

„Többen vagyunk, a mi érveink, a mi kormányzati minőségünk azok sokkal jobb minőséget mutatnak, ezért aztán nekünk itt kell megvívni a csatát és ez nem is lehetetlen.”

- folytatta Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, a Ferencvárosi Torna Club elnöke.

Jakab Péter bejelentkezett miniszterelnöknek – vezette fel a műsor következő témáját Bayer Zsolt.

„Bejelentkezhet miniszterelnöknek, de én nem tudom, hogy a főnökével, a Gyurcsánnyal megbeszélte-e. Úgyis az lesz, amit a Gyurcsány akar. Ne legyen kétsége senkinek efelől. Tehát ha ez meg van beszélve, akkor lehet, hogy ő lesz a jelölt, de úgy látom, hogy se Gyurcsány Ferenc, se Klára asszony, ezt a dolgot nem nagyon fogja kultiválni.”

- mondta a Fidesz alelnöke.

„Akár 100 évre visszamenőleg is, egy ilyen otthonteremtési támogatás, nem volt ebben az országban soha. Itt szerintem szép reményei lehetnek az országnak és szép reményei lehetnek az itt élő embereknek is, hogy ebből gyorsan ki fogunk jönni.”

- jegyezte meg a járványhelyzet és a magyar gazdaság összefüggésében Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, a Ferencvárosi Torna Club elnöke.

A Ferencvárosi Torna Clubbot érintő kérdések megvitatását illetően tekintsék meg teljes műsorunk:

Hír TV

További epizódok

Bayer show - Kovács Zoltán: Véresen komoly játszma zajlik ma az Európai Unióban

Bayer show - Kovács Zoltán: Véresen komoly játszma zajlik ma az Európai Unióban

Egy konzervatív közép-jobb fordulatra van szükség az európai unióban. Egyebek mellett erről beszélt Kovács Zoltán a Bayer Showban. 2023. szeptember 24.
Kövér László: Ezek nímandok, macskajancsik

Kövér László: Ezek nímandok, macskajancsik

Élesen bírálta a jelenlegi nyugati politikai elitet Kövér László házelnök a Bayer show-ban. Az Országgyűlés elnöke szerint azt látni, hogy Nyugaton szinte már nincsenek európai értékek, pedig - mint fogalmazott - Európa, attól Európa, hogy keresztény. 2023. szeptember 17.
Bayer show - Fürjes Balázs: összekovácsolta a nemzetet az atlétikai világbajnokság

Bayer show - Fürjes Balázs: összekovácsolta a nemzetet az atlétikai világbajnokság

Fürjes Balázs, a Budapest 2023 atlétikai vb szervezőbizottságának társelnöke volt a Bayer show vendége, aki mesélt arról, hogy a NOB javasolja az állandó státuszba helyezését. 2023. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Visszatért a Bayer show

Visszatért a Bayer show

Kéthónapnyi szünet után Bayer Zsolt ismét megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!