2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Bayer show

Kubatov Gábor: A kanyarban fogjuk megelőzni a környező országokat

  • Kubatov Gábor: A kanyarban fogjuk megelőzni a környező országokat

Mai adásunk első felében megismerkedtünk a baloldal, a szocialisták oltási szokásaival. Ízelítőként Hiesz György, Gyöngyös polgármesterének hosszú futását tekinthették meg a műsor elején.

Bayer Zsolt műsorvezető a tőle jól megszokott módon ki is elemezte a sajnálatos esetet, amely már önmagában is elképesztő és vérlázító – gondolhatnák egyesek.

A hosszú hónapok óta vakcinaellenes kampányt folytató baloldal, mely szinte az összes kormányzati intézkedéssel szembe kíván menni, melyet folyamatosan tagad, a műsor első felének témáit adták.

A műsor második felének és Bayer Zsolt műsorvezetőnek vendége Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, a Ferencvárosi Torna Club elnöke volt.

„Abban egészen biztos lehetsz te is, meg mindenki, aki nézi ezt az adást, hogy nekem a hazám mindig fontosabb lesz a Ferencvárosnál, úgyhogy ez nem is kérdés.”

- mondta a műsor kezdetén Kubatov Gábor.

„Azért tegyük hozzá, hogy a kettő eléggé szorosan össze tud függeni.”

- jegyezte meg Bayer Zsolt.

„Igen, mert a Fradiról úgy beszélnek mindig, hogy a nemzet csapata és mi ezt komolyan is vesszük és valóban ilyen karakter is a Ferencváros. Nemcsak Magyarországon, hanem a határon túl is így történik ez.”

- folytatta Kubatov Gábor.

„Az ember nem úgy van vele, hogy jó, hát akkor jönnek a választások, aztán majd lesz valami. Szerintem ezen a pályán kell megnyerni a meccset, nem másikat építeni. Nem szabad levonulni a pályáról. Pont ezt akarják elérni, hogy vonuljunk le és hagyjuk ott. Akkor ők ott jól megvannak és akkor ott majd ők megcsinálják a dolgokat.”

- mondta Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, a Ferencvárosi Torna Club elnöke, annak kapcsán, hogy Donald Trumpot és üzeneteit letiltotta több közösségi oldal is az utóbbi időben.

„Többen vagyunk, a mi érveink, a mi kormányzati minőségünk azok sokkal jobb minőséget mutatnak, ezért aztán nekünk itt kell megvívni a csatát és ez nem is lehetetlen.”

- folytatta Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, a Ferencvárosi Torna Club elnöke.

Jakab Péter bejelentkezett miniszterelnöknek – vezette fel a műsor következő témáját Bayer Zsolt.

„Bejelentkezhet miniszterelnöknek, de én nem tudom, hogy a főnökével, a Gyurcsánnyal megbeszélte-e. Úgyis az lesz, amit a Gyurcsány akar. Ne legyen kétsége senkinek efelől. Tehát ha ez meg van beszélve, akkor lehet, hogy ő lesz a jelölt, de úgy látom, hogy se Gyurcsány Ferenc, se Klára asszony, ezt a dolgot nem nagyon fogja kultiválni.”

- mondta a Fidesz alelnöke.

„Akár 100 évre visszamenőleg is, egy ilyen otthonteremtési támogatás, nem volt ebben az országban soha. Itt szerintem szép reményei lehetnek az országnak és szép reményei lehetnek az itt élő embereknek is, hogy ebből gyorsan ki fogunk jönni.”

- jegyezte meg a járványhelyzet és a magyar gazdaság összefüggésében Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, a Ferencvárosi Torna Club elnöke.

A Ferencvárosi Torna Clubbot érintő kérdések megvitatását illetően tekintsék meg teljes műsorunk:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lánczi Tamás: Résen kell lennünk + videó

Lánczi Tamás: Résen kell lennünk + videó

Lánczi Tamás szerint a „valódi” szuverének azok, akik az európai szuverenitást és az európai nemzetállamok szuverenitását szeretnék felszámolni. A Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője a Bayer show-ban arról is beszélt, hogy szerinte azok a szereplők, akik megpróbáltak beavatkozni a 2022-es választásba, az előttünk álló választásokat is befolyásolni akarják.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!