2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Bayer show

Kovács Zoltán: Magyarország az egyik éllovasa az európai oltási versenynek

  • Kovács Zoltán: Magyarország az egyik éllovasa az európai oltási versenynek

A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit.

A műsor második felében Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége, Bayer show című műsorunkban.

„Az, hogy mi öt vakcinával oltunk, elkerülhetetlenül azt fogja jelenteni, jelenti már most is, hogy húsvétra, áprilisra, mindenképpen valahol talán még az élén is leszünk egyébként az európai oltási programoknak. Hiszen összességében kb. ötmillióval több vakcinát szereztünk be ebből a két forrásból, mármint az orosz és a kínai forrásokból.”

- hangsúlyozta Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

„Magyarország az egyik éllovasa az európai oltási versenynek, ha ezt egy versenynek tekintjük. (…) A magyar oltási ütemnek, a magyar oltási arányoknak egyetlen dolog szab gátat, az a rendelkezésre álló vakcina.”

- tette hozzá a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

„Az elmúlt évtizedben, mögöttünk álló 10 évben Magyarországon csökkent a legnagyobb arányban egyébként a szegénységnek kiszolgáltatottak aránya. Ezt az Eurostat, tehát nem mi mondjuk, hanem az Eurostat mondja, ami nem jelenti azt, hogy ne lenne tennivaló, de rámutat arra, hogy a magyar kormány politikája a szegénységnek kitettek, illetve a rászorultak irányába működőképes.”

- jegyezte meg Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

„Szerintem az, ami a Jobbik, a Momentum, de ugye általában a magyar baloldal oldalán zajlik, az leginkább az anarchia vagy az anarchizmus kifejezéssel írható le. Hiszen semmilyen konzisztenciája nincs annak, amit tesznek és mondanak.”

- fogalmazott a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

„A jövőt is tervezzük. Pontosan tudjuk, mert látjuk, hogy hónapokon belül – ha Isten is úgy akarja akkor – lesz annyi vakcina, hogy az életünket helyre tudjuk állítani. (…) A nyár elejére, legkésőbb júliusra, Európa abban az állapotban lesz, hogy újra indulhassanak azok a szolgáltatások, illetve azok a szektorok is, amelyek a legnagyobb károkat szenvedték el.”

- hangsúlyozta Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

A Fidesz először az Európai Néppárt frakciójából, majd az Európai Néppártból való kilépése kapcsán tekintsék meg teljes műsorunk:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lánczi Tamás: Résen kell lennünk + videó

Lánczi Tamás: Résen kell lennünk + videó

Lánczi Tamás szerint a „valódi” szuverének azok, akik az európai szuverenitást és az európai nemzetállamok szuverenitását szeretnék felszámolni. A Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője a Bayer show-ban arról is beszélt, hogy szerinte azok a szereplők, akik megpróbáltak beavatkozni a 2022-es választásba, az előttünk álló választásokat is befolyásolni akarják.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!