2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Bayer show

Kovács Zoltán: Magyarország az egyik éllovasa az európai oltási versenynek

A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit.

A műsor második felében Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége, Bayer show című műsorunkban.

„Az, hogy mi öt vakcinával oltunk, elkerülhetetlenül azt fogja jelenteni, jelenti már most is, hogy húsvétra, áprilisra, mindenképpen valahol talán még az élén is leszünk egyébként az európai oltási programoknak. Hiszen összességében kb. ötmillióval több vakcinát szereztünk be ebből a két forrásból, mármint az orosz és a kínai forrásokból.”

- hangsúlyozta Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

„Magyarország az egyik éllovasa az európai oltási versenynek, ha ezt egy versenynek tekintjük. (…) A magyar oltási ütemnek, a magyar oltási arányoknak egyetlen dolog szab gátat, az a rendelkezésre álló vakcina.”

- tette hozzá a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

„Az elmúlt évtizedben, mögöttünk álló 10 évben Magyarországon csökkent a legnagyobb arányban egyébként a szegénységnek kiszolgáltatottak aránya. Ezt az Eurostat, tehát nem mi mondjuk, hanem az Eurostat mondja, ami nem jelenti azt, hogy ne lenne tennivaló, de rámutat arra, hogy a magyar kormány politikája a szegénységnek kitettek, illetve a rászorultak irányába működőképes.”

- jegyezte meg Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

„Szerintem az, ami a Jobbik, a Momentum, de ugye általában a magyar baloldal oldalán zajlik, az leginkább az anarchia vagy az anarchizmus kifejezéssel írható le. Hiszen semmilyen konzisztenciája nincs annak, amit tesznek és mondanak.”

- fogalmazott a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

„A jövőt is tervezzük. Pontosan tudjuk, mert látjuk, hogy hónapokon belül – ha Isten is úgy akarja akkor – lesz annyi vakcina, hogy az életünket helyre tudjuk állítani. (…) A nyár elejére, legkésőbb júliusra, Európa abban az állapotban lesz, hogy újra indulhassanak azok a szolgáltatások, illetve azok a szektorok is, amelyek a legnagyobb károkat szenvedték el.”

- hangsúlyozta Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

A Fidesz először az Európai Néppárt frakciójából, majd az Európai Néppártból való kilépése kapcsán tekintsék meg teljes műsorunk:

HírTV

További epizódok

Deutsch Tamás: Márki-Zay Péter szőröstül-bőröstül Gyurcsány embere

Nem véletlenül következett be Karácsony Gergely bukása – mondta Deutsch Tamás a Bayer show-ban. 2021. október 17.

Semjén Zsolt: Karácsony minden megnyilatkozásával saját magát rombolta

A Bayer show vendége Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes volt. 2021. október 10.

Kálomista Gábor: A főváros vezetése ideológiai alapon tiltja az Elk*rtuk vetítését

Kálomista Gábor producer volt a Bayer show vendége 2021. október 03.

Legfrisebb híreink

Emelkedett az alapkamat

A monetáris tanács a kamatemelési ciklust addig folytatja, ameddig az inflációs kilátások fenntartható módon a jegybanki célon stabilizálódnak, és az inflációs kockázatok a monetáris politika időhorizontján újra kiegyensúlyozottá válnak.

Harc az éhezés ellen

Tartós élelmiszereket gyűjtenek a Miskolci Egyetem hallgatói az Egyetemek harca az éhezés ellen című programban.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!