2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Bayer show

Kovács Zoltán: Magyarország az egyik éllovasa az európai oltási versenynek

A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit.

A műsor második felében Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége, Bayer show című műsorunkban.

„Az, hogy mi öt vakcinával oltunk, elkerülhetetlenül azt fogja jelenteni, jelenti már most is, hogy húsvétra, áprilisra, mindenképpen valahol talán még az élén is leszünk egyébként az európai oltási programoknak. Hiszen összességében kb. ötmillióval több vakcinát szereztünk be ebből a két forrásból, mármint az orosz és a kínai forrásokból.”

- hangsúlyozta Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

„Magyarország az egyik éllovasa az európai oltási versenynek, ha ezt egy versenynek tekintjük. (…) A magyar oltási ütemnek, a magyar oltási arányoknak egyetlen dolog szab gátat, az a rendelkezésre álló vakcina.”

- tette hozzá a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

„Az elmúlt évtizedben, mögöttünk álló 10 évben Magyarországon csökkent a legnagyobb arányban egyébként a szegénységnek kiszolgáltatottak aránya. Ezt az Eurostat, tehát nem mi mondjuk, hanem az Eurostat mondja, ami nem jelenti azt, hogy ne lenne tennivaló, de rámutat arra, hogy a magyar kormány politikája a szegénységnek kitettek, illetve a rászorultak irányába működőképes.”

- jegyezte meg Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

„Szerintem az, ami a Jobbik, a Momentum, de ugye általában a magyar baloldal oldalán zajlik, az leginkább az anarchia vagy az anarchizmus kifejezéssel írható le. Hiszen semmilyen konzisztenciája nincs annak, amit tesznek és mondanak.”

- fogalmazott a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

„A jövőt is tervezzük. Pontosan tudjuk, mert látjuk, hogy hónapokon belül – ha Isten is úgy akarja akkor – lesz annyi vakcina, hogy az életünket helyre tudjuk állítani. (…) A nyár elejére, legkésőbb júliusra, Európa abban az állapotban lesz, hogy újra indulhassanak azok a szolgáltatások, illetve azok a szektorok is, amelyek a legnagyobb károkat szenvedték el.”

- hangsúlyozta Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

A Fidesz először az Európai Néppárt frakciójából, majd az Európai Néppártból való kilépése kapcsán tekintsék meg teljes műsorunk:

HírTV

További epizódok

Nagy István: Az ország kenyere biztosított

Azt a legszebb mondatot, amit egy agrárminiszter mondhat, hogy az ország kenyere biztosított, azt nyugodtan mondhatom, mert valóban így van - erről beszélt az agrárminiszter a Bayer show-ban. Nagy István hozzátette: az exportra szánt mennyiség azonban kevesebb lesz. 2022. július 03.

Németh Szilárd: A rezsicsökkentés a jövő évi költségvetés egyik alappillére

A Bayer show vendége Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos. 2022. június 26.

Varga Judit: Mindannak ellentmond a globális minimumadó, mint amiért mi küzdünk

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a HírTV Bayer show című műsorának vendége. 2022. június 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!