2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Bayer show

Kocsis Máté: Nem azért küldték őket oda, hogy meglegyen a havi másfél két millió forintos fizetésük és ne csináljanak semmit

A baloldalon politikus nem tud megbukni, nem tud távozni a közéletből - egyebek mellett erről is beszélt Kocsis Máté a Bayer Show-ban. A Fidesz frakció-vezetője szerint a képviselők közös feladata az alkotmányos rend megóvása, valamint a parlament tekintélyének megőrzése lenne, mégis úgy érzi, hogy az ellenzék folyamatosan annak felrúgásán dolgozik.

Aki az esküjét megszegve fel akarja számolni az alkotmányos rendet, az az én véleményem szerint ne tartson igényt parlamenti tisztségekre.

Bírálta a baloldali politikusok egy részét a Fidesz frakcióvezetője a Bayer Showban. Kocsis Máté szerint az ellenzék a saját szavazótáborát csapja be, ha nem ül be a parlamentbe képviselni őket.

Nekünk és a kormányoldal szavazóinak teljesen mindegy, hogy ők mit csinálnak. Akiket ezzel megsértenek, azok éppen a saját szavazóik, mert nem azért küldték őket oda, hogy meglegyen a havi másfél két millió forintos fizetésük és ne csináljanak semmit.

A kormánypárti politikus beszélt arról is, a híresztelésekkel ellentétben az ellenzék létszámaránya fölött kapott parlamenti helyeket. Megkapták az egyharmad, kétharmados bizottsági, alelnöki, elnöki pozíciókat és a parlamenti jegyzői helyek felét is.

HírTV

További epizódok

Nagy István: Az ország kenyere biztosított

Azt a legszebb mondatot, amit egy agrárminiszter mondhat, hogy az ország kenyere biztosított, azt nyugodtan mondhatom, mert valóban így van - erről beszélt az agrárminiszter a Bayer show-ban. Nagy István hozzátette: az exportra szánt mennyiség azonban kevesebb lesz. 2022. július 03.

Németh Szilárd: A rezsicsökkentés a jövő évi költségvetés egyik alappillére

A Bayer show vendége Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos. 2022. június 26.

Varga Judit: Mindannak ellentmond a globális minimumadó, mint amiért mi küzdünk

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a HírTV Bayer show című műsorának vendége. 2022. június 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!