2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Bayer show

Kocsis Máté: Nem azért küldték őket oda, hogy meglegyen a havi másfél két millió forintos fizetésük és ne csináljanak semmit

A baloldalon politikus nem tud megbukni, nem tud távozni a közéletből - egyebek mellett erről is beszélt Kocsis Máté a Bayer Show-ban. A Fidesz frakció-vezetője szerint a képviselők közös feladata az alkotmányos rend megóvása, valamint a parlament tekintélyének megőrzése lenne, mégis úgy érzi, hogy az ellenzék folyamatosan annak felrúgásán dolgozik.

  • Kocsis Máté: Nem azért küldték őket oda, hogy meglegyen a havi másfél két millió forintos fizetésük és ne csináljanak semmit

Aki az esküjét megszegve fel akarja számolni az alkotmányos rendet, az az én véleményem szerint ne tartson igényt parlamenti tisztségekre.

Bírálta a baloldali politikusok egy részét a Fidesz frakcióvezetője a Bayer Showban. Kocsis Máté szerint az ellenzék a saját szavazótáborát csapja be, ha nem ül be a parlamentbe képviselni őket.

Nekünk és a kormányoldal szavazóinak teljesen mindegy, hogy ők mit csinálnak. Akiket ezzel megsértenek, azok éppen a saját szavazóik, mert nem azért küldték őket oda, hogy meglegyen a havi másfél két millió forintos fizetésük és ne csináljanak semmit.

A kormánypárti politikus beszélt arról is, a híresztelésekkel ellentétben az ellenzék létszámaránya fölött kapott parlamenti helyeket. Megkapták az egyharmad, kétharmados bizottsági, alelnöki, elnöki pozíciókat és a parlamenti jegyzői helyek felét is.

HírTV

További epizódok

Deutsch Tamás: A svédcsavar visszajár

Deutsch Tamás: A svédcsavar visszajár

Magyarázatot kér a svéd miniszterelnök arra, hogy a magyar parlament miért halasztja tovább a szavazást Svédország NATO-hoz való csatlakozásáról. Deutsch Tamás szerint azonban nem kérdéseket kellene feltenniük a svédeknek, hanem inkább válaszokat kellene adniuk arra, hogy miért kritizálták folyamatosan Magyarországot. A Fidesz európai parlamenti képviselője volt Bayer Zsolt vendége a show-ban. 2023. március 26.
Bayer show - Schmidt Mária: Nagyon formálódnak a különböző erők

Bayer show - Schmidt Mária: Nagyon formálódnak a különböző erők

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója volt a Bayer show vendége. 2023. március 19.
Dömötör Csaba: A háború nyertesei az energiavállalatok

Dömötör Csaba: A háború nyertesei az energiavállalatok

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Bayer show-ban rámutatott, olyan a helyzet, mint 1914-ben, amikor sokak háborús lázban égtek, majd kegyetlen mészárlás kezdődött, több millió halálos áldozattal. 2023. március 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kocsis Máté: Belátható távolságon belülre került a világháború lehetősége

Kocsis Máté: Belátható távolságon belülre került a világháború lehetősége

A Tanú című film ismert szállóigéje, mely szerint „a nemzetközi helyzet egyre fokozódik”, korántsem csal mosolyt az arcunkra, ha a jelenlegi orosz-ukrán háborúra gondolunk. Úgy tűnik, hogy a világ vezető hatalmai közötti adok-kapok egyre baljósabb képet fest a jövőről. Ezt erősítette meg Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is, aki a Bayer show vendége volt ezen a héten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!