2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Bayer show

Kocsis Máté: Nem azért küldték őket oda, hogy meglegyen a havi másfél két millió forintos fizetésük és ne csináljanak semmit

A baloldalon politikus nem tud megbukni, nem tud távozni a közéletből - egyebek mellett erről is beszélt Kocsis Máté a Bayer Show-ban. A Fidesz frakció-vezetője szerint a képviselők közös feladata az alkotmányos rend megóvása, valamint a parlament tekintélyének megőrzése lenne, mégis úgy érzi, hogy az ellenzék folyamatosan annak felrúgásán dolgozik.

  • Kocsis Máté: Nem azért küldték őket oda, hogy meglegyen a havi másfél két millió forintos fizetésük és ne csináljanak semmit

Aki az esküjét megszegve fel akarja számolni az alkotmányos rendet, az az én véleményem szerint ne tartson igényt parlamenti tisztségekre.

Bírálta a baloldali politikusok egy részét a Fidesz frakcióvezetője a Bayer Showban. Kocsis Máté szerint az ellenzék a saját szavazótáborát csapja be, ha nem ül be a parlamentbe képviselni őket.

Nekünk és a kormányoldal szavazóinak teljesen mindegy, hogy ők mit csinálnak. Akiket ezzel megsértenek, azok éppen a saját szavazóik, mert nem azért küldték őket oda, hogy meglegyen a havi másfél két millió forintos fizetésük és ne csináljanak semmit.

A kormánypárti politikus beszélt arról is, a híresztelésekkel ellentétben az ellenzék létszámaránya fölött kapott parlamenti helyeket. Megkapták az egyharmad, kétharmados bizottsági, alelnöki, elnöki pozíciókat és a parlamenti jegyzői helyek felét is.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) célja, hogy összehozza a békepárti és szuverenista erőket, mert ezek osztják a nyugat igazi civilizációs értékeit, az Isten-haza-család hármas egységét - mondta az eseményt szervező Alapjogokért Központ főigazgatója szerdán Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!