2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Bayer show

Ifj. Lomnici Zoltán: Az Egyesült Államoknak érdeke, hogy szítsa a feszültséget

Úgy tűnik, hogy az egyesült államoknak érdeke, hogy szítsa a feszültséget – mondta ifjabb Lomnici Zoltán a Bayer showban a háborús helyzettel kapcsolatban. Az alkotmányjogász elmondta, súlyos következményei lennének annak, ha hazánkat is belekevernék az orosz-ukrán konfliktusba. ifjabb Lomnici Zoltán arról is beszélt, hogy a magyar miniszterelnök mindig úgy cselekszik, ahogy Magyarország érdekeinek a legjobb.

  • Ifj. Lomnici Zoltán: Az Egyesült Államoknak érdeke, hogy szítsa a feszültséget

A teljes beszélgetést ma 21 óra után láthatják a Bayer show-ban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!