2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Bayer show

„Én csak egy kávét kérek” - Kósa Lajos a Magyar Péter-jelenségről + videó

Győzelmi himnuszokat zengtek egyes ellenzéki sajtótermékek, amikor beszámoltak Magyar Péter és pártja debreceni, anyák napi nagygyűléséről. A témában Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke is elmondta véleményét a Bayer show-ban.

  • „Én csak egy kávét kérek” - Kósa Lajos a Magyar Péter-jelenségről + videó

Magyar Péter a nagytemplom előtt kicsit tájidegen volt, mint az akácfa a Nagyerdő tölgyesei között - fogalmazott Kósa Lajos. 

A politikus rámutatott, a 6-7 ezres tüntetésen mintegy 2500 fő volt debreceni, ez pedig annak fényében nem sok, hogy 2022-ben a leadott szavazatok alapján 35-40 ezren voksoltak Debrecenben a baloldalra. 

(Magyar Péter híveinek egyébként sikerült letaposniuk a Kossuth-szobor előtt az üvegmozaik-darabokból kirakott városcímert.)

A debreceni jól lement, tehát nem volt semmi probléma. Mi kitettük a plakátokat, hogy A nadrágszíj mentes övezet. Még egy hét múlva is telefonáltak be a Városházára, hogy tessék mondani, most már lehet a főtéren nadrágszíjat hordani, vagy még nem? Mondtuk, hogy lehet nyugodtan. A legjobb kampány volt, mármint költséghatékonyság szempontjából 150 ezer forintot költöttünk el. És akkor az RTL Híradó is foglalkozott vele. Mondtam nekik, hogy gyerekek, ennél jobb kampány nem kell. És mindenki értette, hogy miről van szó. Tehát, hogy anyák napján anyák napja van

- idézte fel az adásban Kósa Lajos, aki szerint Magyar Péter egyik legabszurdabb produkciója volt a putnoki megnyilvánulása

A Fidesz alelnöke elmondta, 34 évnyi országgyűlési képviselősége alatt már sok megváltóval találkozott, de - mint megjegyezte - ők mind eltűntek a süllyesztőbe, szerinte Magyar Péterre is ez a sors vár. 

Kósa Lajos rámutatott, Magyar Péter az eddigi politikai mukásságával azt tudta elérni, hogy

legázolta a Momemtumot, az MSZP-t, a Párbeszédet és a DK-t.

Kérjünk még egy kávét - tette hozzá.

Teljes adás: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kósa Lajos: Ezt is túl fogjuk élni + videó

Kósa Lajos: Ezt is túl fogjuk élni + videó

Az Európai Unió Bírósága arra kötelezte Magyarországot, hogy fizessen 200 millió euró átalányösszeget és a késedelem minden egyes napjára 1 millió eurós kényszerítő bírságot amiatt, mert nem teljesítette az egyik, menekültügyben hozott ítéletét. Hogy mit gondol a rekord összegű bírságról Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, kiderül a Bayer show-ból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!