2023. 02. 02. Csütörtök Karolina, Aida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Bayer show

Dömötör Csaba: Ha van valahol egy gyár, ahol sértegetéseket gyártanak, ott egészen biztosan Márki-Zay Péter a tulaj

A Bayer show első felében ismét Márki-Zay Péter félórával kezdett Bayer Zsolt, hisz mint ahogy a fogalmazott: a legjobb kampányemberünk a Péter. Mert ha Péter beszélni kezd, akkor csak úgy potyognak le róluk a %-ok.

  • Dömötör Csaba: Ha van valahol egy gyár, ahol sértegetéseket gyártanak, ott egészen biztosan Márki-Zay Péter a tulaj

A műsor második részében Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára volt a műsor vendége.

Dömötör Csaba Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt általános megnyilvánulása kapcsán úgy fogalmazott:

-Egy-egy pontszerű sértegetést mindig láttunk. Emlékszünk a patkányozásra. De hogy ilyen ipari szintre emeljék a választók sértegetését – egyébként a sajátjaik sértegetését is -, még nem láttam.

Karácsony Gergely azon kijelentésére, hogy „parkban építkezni olyan, mint templomban belepisilni a szenteltvíz tartóba - bár az még belefér” Dömötör Csaba leszögezte: bár hitéleti kérdéseket nem szokott közéleti vitákba belevinni, mégiscsak van egy határ, amit nem szabadna átlépni. Ennek ellenére a baloldal képviselői folyamatosan megteszik.

- Azt kérjük tőlük, hogy legalább néha tanúsítsák azt az érzékenységet, amit úton-útfélen megkövetelnek bárkitől - mondta az államtitkár.

 Teljes műsor:

További epizódok

Schmidt Mária fenntartja korábbi állítását Németországról

Schmidt Mária fenntartja korábbi állítását Németországról

Erkölcsileg és politikailag is eljelentéktelenedett Németország - hangsúlyozta a Terror Háza Múzeum főigazgatója a Bayer show-ban. Schmidt Mária kiemelte: az egykori nagyhatalom most az orosz-ukrán háború kapcsán sem hoz saját döntéseket. 2023. január 29.
Bayer show -  Deutsch Tamás: Hová tűnt Gyurcsány Ferencné?

Bayer show - Deutsch Tamás: Hová tűnt Gyurcsány Ferencné?

A Bayer show vendége, Deutsch Tamás szerint, miközben egyre dagad a korrupciós botrány, Brüsszel politikai nyomást gyakorol az uniós országokra. 2023. január 22.
Kovács Zoltán: Ez az ügy egy igazi „szemétség”

Kovács Zoltán: Ez az ügy egy igazi „szemétség”

Ez egy piszkos, aljas játszma, amit kimondottan a magyar fiatalok, a magyar egyetemisták ellen tettek - fogalmazott a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az Erasmus-üggyel kapcsolatban a Bayer show-ban. Kovács Zoltán szerint hazánkat nem kizárta vagy felfüggesztette az Európai Unió az Erasmus programból, - mert az nem teheti meg - hanem egyszerűen elvette a pénzt. 2023. január 15.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Bayer show - Szilveszteri különkiadás

Bayer show - Szilveszteri különkiadás

A Bayer showban az év vége alkalmából rendhagyó évértékelést tartott a házigazda Bayer Zsolt három vendégével egyetemben: Deutsch Tamással, Kósa Lajossal és Németh Szilárddal.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!