2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Bayer show

Dömötör Csaba: Ha van valahol egy gyár, ahol sértegetéseket gyártanak, ott egészen biztosan Márki-Zay Péter a tulaj

A Bayer show első felében ismét Márki-Zay Péter félórával kezdett Bayer Zsolt, hisz mint ahogy a fogalmazott: a legjobb kampányemberünk a Péter. Mert ha Péter beszélni kezd, akkor csak úgy potyognak le róluk a %-ok.

  • Dömötör Csaba: Ha van valahol egy gyár, ahol sértegetéseket gyártanak, ott egészen biztosan Márki-Zay Péter a tulaj

A műsor második részében Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára volt a műsor vendége.

Dömötör Csaba Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt általános megnyilvánulása kapcsán úgy fogalmazott:

-Egy-egy pontszerű sértegetést mindig láttunk. Emlékszünk a patkányozásra. De hogy ilyen ipari szintre emeljék a választók sértegetését – egyébként a sajátjaik sértegetését is -, még nem láttam.

Karácsony Gergely azon kijelentésére, hogy „parkban építkezni olyan, mint templomban belepisilni a szenteltvíz tartóba - bár az még belefér” Dömötör Csaba leszögezte: bár hitéleti kérdéseket nem szokott közéleti vitákba belevinni, mégiscsak van egy határ, amit nem szabadna átlépni. Ennek ellenére a baloldal képviselői folyamatosan megteszik.

- Azt kérjük tőlük, hogy legalább néha tanúsítsák azt az érzékenységet, amit úton-útfélen megkövetelnek bárkitől - mondta az államtitkár.

 Teljes műsor:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!