2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Bayer show

Dömötör Csaba: A 2010 előtti alakulat most mást tol az előtérbe

A Bayer show vendége Dömötör Csaba parlamenti államtitkár volt.

  • Dömötör Csaba: A 2010 előtti alakulat most mást tol az előtérbe

„Pár hete tudjuk, hogy ki a baloldal aktuális miniszterelnök-jelöltje, de azt is látjuk, hogy nincsen egyetlen olyan területe a politikának, ahol egy kicsikét, egy kicsi mákszemnyit is mást képviselne mint a 2010 előtt regnáló alakulat, akik most egyébként megint kopogtatnak. Egy különbség van a korábbiakhoz képest, hogy most mást tolnak az előtérbe és ilyen szempontból mindegy, hogy egy olyan embert, aki jobboldalinak határozza meg magát, utána baloldalinak, hogyha a tetteket nézzük és az állásfoglalásokat nézzük, akkor egy baloldali politikusról van szó"

- mondta Dömötör Csaba.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!