2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Bayer show

Bayer show - Szentkirályi Alexandra: A fejétől bűzlik a hal + videó

Szentkirályi Alexandra - elnézve a főpolgármester „sikeres" projektjeit - nem tudja eldönteni, mivel jártak volna jobban a budapestiek: azzal, ha Karácsony Gergely még több ígéretét próbálja végrehajtani, vagy azzal, hogy a programjából gyakorlatilag semmi nem valósult meg? A Bayer show vendége volt Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

  • Bayer show - Szentkirályi Alexandra: A fejétől bűzlik a hal + videó

Karácsony Gergely mostani kampánya kísértetiesen hasonlít arra, mintha a 2019-es, a mai napig be nem tartott választási ígéreteit újra elővette volna - jelentette ki a Bayer Showban a Fidesz főpolgármester-jelöltje.

Szentkirályi Alexandra kiemelte, elfogadhatatlan, hogy miközben 200 milliárdnál is nagyobb tartalékkal, minden korábbinál magasabb iparűzésiadó-bevétellel vette át a fővárosi kasszát Karácsony Gergely, mára Budapest, az ország leggazdagabb önkormányzata csődbe ment.

Hozzátette, Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc és holdudvarának kifizetőhelyévé tette a fővárost.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint van értelme a békéről tárgyalni Oroszország részvétele nélkül?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!