2020. augusztus 7.,
péntek, Ibolya napja

Bayer show: A baloldaltól már megszoktuk a gátlástalanságot

Hír TV

2020. május 3., vasárnap 21:55

A Bayer show eheti vendégei Dódity Gabriella és Láng Zsolt voltak, akikkel a házigazda, Bayer Zsolt kibeszélte az aktuális bajos fővárosi ügyeket.

Szó esett Gajda Péter, Kispest MSZP-s polgármesterének nagy port kavart bizottsági kinevezési ügyéről. Dódity Gabriella, a kerület Fidesz frakciójának vezetője arról beszélt a műsorban, hogy nem meglepő, hogy Karácsony Gergely a kispesti korrupciós ügybe keveredett Gajda Pétert nevezte ki az Összeférhetetlenségi és Vagyonnyilatkozat-ellenőrző Bizottság elnökének. A kispesti fideszes önkormányzati képviselő szerint

a baloldaltól nem is lehet mást várni. Mint mondta: úgy tűnik, hogyha a fővárosban valaki korrupciógyanúba keveredik annak nemhogy következménye nincsen, hanem pozíciók járnak érte.

Kiemelte: ez Kispesten is jól látszik. Dódity Gabriella hozzátette, nem tudja hány szocialista van még a fővárosi közgyűlésben, de lehet, hogy Gajda Péter volt az utolsó "szoci" akire munkát lehetett bízni.

Ezt a fajta gátlástalanságot már sajnos megszoktunk tőlük

– húzta alá.

Láng Zsolt, a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője az elhangzottakhoz hozzáfűzte, hogy valószínűleg Gajda Péter kinevezését nem lehet majd megakadályozni, majd arról beszélt, hogy

amilyen arcok feltűntek/feltűnnek tavaly ősz óta a fővárosi önkormányzat körül, már semmin nem szabad meglepődni.

Havas Szófia vagy Draskovics Tibor pozícióba kerülése után már egyáltalán nem meglepő, hogy az egyre inkább fogyatkozó szocialista pártnak még a közgyűlésben bent lévő polgármesterét bizottsági elnöknek jelölik a szocialisták. A fővárosban elképesztően működik a kettős mérce – hangsúlyozta Láng Zsolt.

A beszélgetés során még érintették a kispesti korrupciós ügyeket vizsgáló bizottság jelenlegi helyzetét, de a Karácsony-féle fővárosi operatív törzsről napvilágot látott fotót is kielemezte Bayer Zsolt vendégeivel.

Teljes adás:

Hír TV