2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Bayer show

Bayer show: Brüsszel a szankciós benzinár után újabb nyomasztó lépéseket tervez

Már most kevés orosz olaj van a piacon, ami felhajtja az árakat, jelentette ki Dömötör Csaba, reagálva a benzinárstop kivezetésére. Szerinte az utolsó utáni pillanatig támogatták a magyar háztartásokat, de az elhibázott brüsszeli szankciók miatt tovább nem lehetett tartani az ársapkát. Brüsszel most újabb nyomasztó lépésekre készül, emelnék az üzemanyag jövedéki adóját és februárban újabb szankciós intézkedést vezetnének be.

  • Bayer show: Brüsszel a szankciós benzinár után újabb nyomasztó lépéseket tervez

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!