2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Híradó 11:00

Kék hírek

Repülés közben forgatott házipornót diákjával a pilóta

Mondanunk sem kell, a korhatáros képsorok nem sokkal később a neten kötöttek ki.

Alighanem túl sok pornófilmet nézhetett a repülésoktató, mással nehéz magyarázni, miért gondolhatta, hogy jó ötlet lesz repülés közben, a pilótafülkében szexelni egyet a diákjával. Ráadásul az egészet videóra is vették, ami később kikerült a netre. Mondanunk sem kell: a túlságosan is fickós pilóta (hogy stílusosan fogalmazzunk) a botrányos házipornó után repült a cégtől, amely korábban alkalmazta őt.

Az eset szereplői egy civil orosz pilótaképző iskola 28 éves, házas oktatója és a 21 éves növendéke. A pilóta a levegőben ajánlotta fel a nőnek, hogy ha lezavarnak egy gyors menetet, akkor kaphat pár ingyen tanórát. A diák először ellenkezett, mondván, hogy a férfi nős, de aztán beadta a derekát. Robotpilótára kapcsolták a Cessna 172-es típusú gépet valahol Rjazany felett, és elkezdték egymást kényeztetni. Az aktust videóra is vették.

 

A Daily Star beszámolója szerint egyébként a nevezett videó végül azt követően került fel a netre, hogy a nő összeveszett egy másik kadéttal, aki bosszúból tette közzé a felvételt. Hogy miként jutott hozzá, arról nem szól a fáma, az azonban bizonyos, hogy az iskola végül a repülős szex után egy hónappal értesült csak a történtekről, amikor a házimozi már elég sok emberhez eljutott. Az intézmény oktatói ezt követően erősítették meg, hogy bizony itt az ő kollégájuk látható. A pilótától ezt követően azonnal meg is váltak.

Egyes beszámolók szerint a diákot ugyancsak kitették az iskolából, mások szerint ő már akkor kilépett, amikor megtudta, hogy a szexvideó a neten landolt. 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Bozótvágóval támadt a rendőrökre egy férfi - videó

A Győri Regionális Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Tapolcai Járásbíróságon azzal a férfival szemben, aki bozótvágóval támadt a rendőrökre. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!