2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Megtörte a csendet Berki Krisztián pszichológusa, súlyos dolgokat mondott + VIDEÓ

Berki Krisztián pszichológusa először szólal meg a tragédia óta.

Berki Krisztián utolsó heteiről most először és ezzel együtt utoljára beszélt a TV2 Tények Plusz kamerái előtt Roboz Zsóka pszichológus. Elmondta sokat kellett vitatkoznia a médiaszemélyiséggel amiatt, hogy ő mit lát benne, és miért vállalja fel a védelmét. 

Én mindig azt mondtam, hogy keressen nekem valaki egy olyan újságcikket vagy egy olyan képernyős megjelenést, ahol ő negatívan nyilatkozik bárkiről. Egy igazi jóember volt és figyelt a környezetére– fogalmazott az interjúban a pszichológus.

Elmondta, Krisztián nagyon sok energiát és időt fektetett abba, hogy előkészüljön egy teljesen új életre.

Minden összeállni látszott, még az utolsó este is, amikor beszéltünk– árulta el a szakember. Hozzátéve, a magánéletében, az üzleti dolgaiban és a közéleti szerepléseiben is más irányba indult volna el néhány napon belül.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!