2022. 12. 02. Péntek Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Ballada egy szolgafiú emlékére 02:00

Kék hírek

Meghalt egy kislány a bölcsődében, a biztonsági kamera felvette a tragédiát

Az édesanya világa egy pillanat alatt omlott össze, amikor a bölcsödéből értesítették a tragédiáról. A rendőrség azonnal gyanakodni kezdett és nyomozásba fogott.

  • Meghalt egy kislány a bölcsődében, a biztonsági kamera felvette a tragédiát

Egy amerikai édesanya nyugodtan adta be imádott, alig pár hónapos csöppségét egy bölcsőde napközijébe, hogy amíg dolgozik, addig is a legjobb kezekben legyen. Csakhogy arról fogalma sem volt, hogy a napköziben nemrég állt munkába egy képzetlen 18 éves férfi. DeJoynay Fergusson, amikor egyedül maradt az ártatlan csöppségekkel, szörnyű dolgokat követett el... Legalább két alkalommal a picik elvesztették az eszméletüket, ekkor megvárta, hogy magukhoz térjenek, majd ismét letakarta az arcukat.

– A gyerekek arcának letakarása során Ferguson általában nem tűnt dühösnek, hanem úgy tűnt, hogy nyugodtan várja az ismert eredményt. Ferguson néha a fejét csóválta, és zenére táncolt, vagy butáskodott a szobában lévő többi gyerekkel, akik figyelték, miközben arra várt, hogy a pelenkázóasztalon fekvő gyerek ne lélegezzen tovább – olvasható a fellebbviteli ügyészség beadványában.

Már az első hónapokban elkezdte bántalmazni a felügyeletére bízott gyermekeket. A biztonsági kamera felvételek szerint 28 napon keresztül 3 kisgyermeket is fojtogatott, olykor naponta többször is, és fizikai bántalmazást is elkövetett néhányukkal szemben.

Fergusson több mint három percen keresztül fojtogatta a 4 hónapos Isabella Taltont. Amikor a lányka nem reagált, Fergusson 20 percet várt, hogy értesítse a főnökét. A kihívott mentősök kórházba szállították Isabellát, ahol halottnak nyilvánították.

 

– Talton különösen nyűgös volt, és nem akarta abbahagyni a sírást – vallotta be a gyilkosság okát Ferguson a nyomozóknak.

A bíró a gyilkosságért életfogytiglani, a gyermekbántalmazásért pedig 12 évet szabott ki rá. Az állam legfelsőbb bírósága helybenhagyta múlt pénteken a most 22 éves DeJoynay Fergusonra kiszabott életfogytiglani börtönbüntetést - tudta meg a Crime Online. 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

További tagadás a dollárbaloldalon

További tagadás a dollárbaloldalon

Könnyebb lenne megítélni a helyzetet, hogyha világosabban és egyértelműen fogalmazna Márki-Zay Péter- kritizálta egykori kormányfő-jelöltjét a Jobbik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

ORFK: Több mint 13 ezren érkeztek Ukrajnából szerdán

ORFK: Több mint 13 ezren érkeztek Ukrajnából szerdán

Az ukrán-magyar határszakaszon 4883-an léptek be szerdán Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 8160-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön az MTI-t.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!