2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Domonkosok Magyarországon 11:00

Kék hírek

Kiszúrták a négy kereket, majd leöntötték maró anyaggal szinte az egész autót – A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A rendőrség kéri a lakosság segítségét a VIII. kerületben tönkretett kocsi ügyében.

  • Kiszúrták a négy kereket, majd leöntötték maró anyaggal szinte az egész autót – A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01080/267/2022. bűnügyi számon rongálás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint valaki 2022. január 25-ére virradóra Budapest VIII. kerületében, egy Kerepesi úti ház belső parkolójában álló személygépkocsi négy kerekét kiszúrta.

A tettes azután maró hatású vegyi anyaggal bekente a kocsi összes karosszériaelemét. Az okozott kár több millió forint.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Fotó: police.hu

Budapesti autósok

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!