2022. 01. 25. Kedd Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 16:00

Kék hírek

Ittasan okozott halálos balesetet – 4 év 6 hónapra ítélték

A Kalocsai Járásbíróság 4 év 6 hónap börtönre, 5 év közúti járművezetéstől eltiltásra, valamint 5 év közügyektől eltiltásra ítélt egy 38 éves férfit, akivel szemben halált okozó ittas járművezetés miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség.

A férfi 2020. október 23-án ittasan vezette személygépkocsiját, amivel Dusnok felől Sükösd irányába haladt. Ittassága miatt a biztonságos járművezetésre alkalmatlan állapotban volt, ezért a járműve felett az uralmat elveszített és a mintegy 90 km/h sebességgel közlekedő gépkocsit balra kormányozta, ennek következtében áttért a menetirány szerinti baloldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szembe – egymás mögött – haladó két motorkerékpárral. Az egyik motorkerékpár ennek következtében az úttestre dőlt, a másik pedig az árokba zuhant. A motorosok a helyszínen életüket vesztették.

Az ítélet nem jogerős.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Gyanús biciklis

A rákosmentei rendőrök egy tizenkétszeresen körözött férfit fogtak el.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!