2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:05

Kék hírek

Így lopott a fiatalkorú tolvaj a Tescóból

Lopás vétsége és más bűncselekmények miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a fiatalkorú elkövetővel szemben, aki ittas állapotban lévő sértett helyzetét kihasználva és a boltból is lopott.

A vádirat szerint az fiatalkorú elkövető 2021. június 27-én az esztergomi söröző teraszán beszélgetett az ittas sértettel, ennek során közös zenehallgatás okán a sértett átadta a mobiltelefonját. A sértett elaludt, ezután az elkövető a telefont eltette, onnan távozott. A tolvaj férfi a telefont eladta, majd a vételárból fizette ki az albérleti díját.

Az elkövető 2021. július 14-én az esztergomi Tesco áruházban kísérelt meg több szépségápolási terméket eltulajdonítani, oly módon hogy azokat a táskájába rejtette. Az áruházban szolgálatot teljesítő biztonsági őr, a kamerán a cselekményt észlelte, majd amikor az elkövető a kifizetetlen termékekkel kívánt távozni, feltartóztatta és a biztonsági szobában az eltulajdonítani kívánt termékeket visszavette.

A lopásról készült videó: 

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság az elkövetővel szemben közérdekű munka büntetést szabjon ki, valamint kötelezze a sértettek meg nem térült kárának a megfizetésére.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!